Онлајн шопинг Јас ги разгледував немам порачано само сакав да споделам, ниту е моја страницава ни на некои мои блиски btw ги знам цените на алиекспрес и на стрната секој прави свој бизнис нивни права
Онлајн шопинг ах бре девојче, ај одлучи се имаш или немаш порачано инаку дали само кај мене последниве две недели пратките не мрдаат од кина, се работи за 3 различни пратки, не ми се верува дека кај сите не функционира тракингот
Онлајн шопинг Ивана мене скоро ми се случи нешто слично , селерот ми даде да ја следам пратката преку оваа страна http://www.swisspost.com/ , а на ниедна друга не ја лоцираше. Порачката си стигна навреме, за 22 дена, прво ми пишуваше од каде е пратена и неколку дена пред да стигне ми напиша дека е во Македонија и толку. Гледам многу се жалите на тракингот, не се базирајте на него , мене не ми стои нешто ептен валиден.
Онлајн шопинг Има некој друг проблем со следење на нарачка? Еден ден ми ја наоѓа, друг ден вика дека не постои... И мене ми се чини или ова кинезиштава се почесто ставаат шипинг?
Онлајн шопинг Оваа со следењето на порачките стварно нема никаква врска , јас не можев да си ја следам порачката од 15 октомври и еве прд некој ден ми пишуваше дури дека е во Цирих и сабајле видов дека е веке е стасана во Македонија ... утре ке го чекам поштарот ...
Онлајн шопинг Не се изјаснив добро за другарка имам порачано не за мене таа го плати не јас (се извинувам за недоразбирањето)
Онлајн шопинг не мораш да направиш порачка до 50 долари но доставата ти е 30 долари. Презадоволна сум од сенките !!
Онлајн шопинг Имам порачано повеќе работи и на сите имам проблем со следење на тракинг http://intmail.183.com.cn/itemstatus_en.jsp проверувам тука DESTINATION CANTRY MK и има дат 2013 11 01 10 13 ај некој што знае нека ми објасни Фала
Онлајн шопинг ^^Исто е и кај мене, а пратени се пред 5-6 дена, така да нема шанси да се престигнати. Ова тракингот ептен зеза во последно време.
Онлајн шопинг Имам нарачка пратена е преку поштата на Сингапур, и конечно се појави на тракинг страната и пишува: 31-10-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) - Што значи ова побогу?! Му пишувало на некој вака?
Онлајн шопинг нзн кај тебе како се покажува кај мене има статус,локацијата каде се наоѓа,па датум (датумот е последниот пат кога била обновена локацијата на пример ако ти стои денешен ден тогаш пристигнал на одредена локација или му се сменал статусот)
Онлајн шопинг На која страна можам да проверам до каде е производот , ајде некој што знае нека ми пише зосто проверувам на повеќе страници сто ги има предложено тука ама ништо некој сто знае да ми појасни
Онлајн шопинг Мене на едната порачка Destination Country ми пишува Малта , проверував адресите, се си е таман внесено. Или тракингот е скроз не заебава, или ќе ми залута
Онлајн шопинг може да е грешка во системот, јас имав пратка која покажуваше дека е пратена на Фиџи, но си стигна најнормално, почекај малку да видиш како ке се одвива тракингот па ако не оди како што треба контактирај го селерот.
Онлајн шопинг 2те работи што ги нарачав од али имаа процесинг тајм 10 и 11 дена сега останаа 2 и 3..можно е да не ми ги пратат? :/
Онлајн шопинг Пиши им, може ти ги пратиле, а заборавиле да го сменат статусот. Мене така ми се има случено