Онлајн шопинг Денес ми стигна нарачката од али експрес. Го порачав ова фустанчево http://www.aliexpress.com/item/Women-Dr ... 24363.html Да ви го пофалам селеров, за само 11 дена ми стигна најбрзата порачка до сега http://www.aliexpress.com/store/818817
Онлајн шопинг Имав нарачано два саати вкупната цена беше 27долари и ми ја царинеа пратката не платив многу но не ми е јасно зашто беше царинета
Онлајн шопинг Ми треба некој што од алиекспрес има порачувано да ми одговори. Бидејќи неможев да ја следам пратката му пишав на кинезот и тој ми пиша дека пратката му е вратена и да отворам dispuite. Јас отворив и требаше да одберам за враќање на парите дали да ми ги прати на paypal или да ги искористам во друга наредна нарачка. Ама бидејќи немам paypal го одбрав вториот начин. Кинезот го прифати dispuite и сега како да знам кога ке ми ги врати парите и дали ќе мора од неговата продавница да порачам со тие пари или ќе можам од некоја друга ве молам итно е.
Онлајн шопинг Ми стигнаа четките за шминка 32 за 18 долари.Мераци.Сега чекам NAKED 2 палета Преку http://www.aliexpress.com/
Онлајн шопинг da ve prasam dali mozam da poracuvam so visa debitna od uni banka, preku aliexpres i dali nekogas nekoj od vas ste imale problem so pratkite, dali vi prakjaat se so ste poracale? za kolku vreme od prilika stignuvaat porackite i od prilika kolku postarina plakate? vi blagodaram odnapred
Онлајн шопинг Епа поминаја 40 дена а сеуште ни трага ни глас од порачката..проверувам до каде е уште во Кина и после 40тиот ден а му пишав на продавачот и ми вика на пат е почекај уште неколку дена И сега што да правам девојки уште колку дена да чекам па да стегнам опен диспут првпат ми се случува вака да не стаса прозвод обично ми стасуваат од 20 до 30 дена и што потоа откако ќе стегнам како оди тоа
Онлајн шопинг Едната нарачка ми пишуваше дека е испратена од Хонг Конг, и за 5 дена ми стигна во Македонија, вечер ќе си ја подигнам. Ама другата нарачка од претходниот петок покажуваше дека е во Цирих и денес кога проверив пишува дека уште е во Цирих, т.е нема нови информации таа од 8ми ми покажува. Што е работава?
Онлајн шопинг Еве ме и мене со проблем...пред еден месец порачав една црвена туника , и когапред една недела отварам и гледам дека тој селер го избришале и еден куп негативни коментари... пишуваше дека ако не дојде до 12ти да им пишам на ибеј, па еве сега ќе им пишам и се навам парите е ми ги вратат. Тој којзнае што правел за да има толку негативни коментари, сигурно си ги зимал парите а не ги праќал проиводите
Онлајн шопинг Се зависи преку која линија е пратен пакетот Јас во ист ден нарачав од 2различни селери од Пекинг, испратени беа на ист ден пратките а стигнаа на 1 недела разлика.
Онлајн шопинг Чим така ти рекол ке ти стигне порачката , мене за 41 ден ми стасаа едни чизми , само биди трпелива ... ке ти стасат ...
Онлајн шопинг Со вчерашен датум на проверката до каде ми е нарачката, на страната на Пошта ми пишуваше ова Send item to domestic location (Inb) Уште ништо не ми е стигнато, ма не интересира од кога е во МК пратката конкретно за Скопје колку време чекате?
Онлајн шопинг Откако ке биде во Скопје истиот ден, после неколку часа ја пракаат до твојата локација..Мене вчера ми беше стасала и испратена до мојата локација, но за сигурно се јавив во нашава пошта дали е стасана и ми рекоа дека нема, и сабајлево отидов и ми ја дадоа. Значи за еден ден е до твојата локација.
Онлајн шопинг Фала ти, и уште нешто, во главна пошта се јавуваш за да прашаш дали е стигната или? Прв пат чекам вака нарачка па не сум нешто скроз упатена
Онлајн шопинг Женски ај ве молам препорачајте некој селер кој има убави џемпери, пуловери, нешто во стил на Зара, Манго, итн. Еве вака нешто, едноставно... http://www.aliexpress.com/item/SW66-New ... 94739.html Да не се од оние со зебри, зајаци и др. животинки
Онлајн шопинг Девојки си купив неколку работи од Алиекспрес до вчера. денес пробувам да платам, не ми дозволува. Имам пари на картичката Маестро, се јавив во тутунска се е во ред. а од сајтов ми викаат Sorry, your payment was not successful! No money has been deducted. Да не ви се случило вас?
Онлајн шопинг Па јас вчера нарачував од работа на деск компјутер, дома сум на лаптоп! Не знам што му е Ќе пробам утре пак од работа...Сепак, фала!
Онлајн шопинг ve molam za pomos,nez so napraviv,sakav i jas da poracam od ali expres ama nemavme karticka domai i kazav na majka mi da izvadi karticka za kupuvanje od int zosto jas sum maloletna e sea ona izvadila od stopanska banka i denes i ja dale ama nema nisto ni maestro ni visa samo pisuva stopanska banka ad skopje i karta za devizna smetka ima broj na smetka i embg aj ve molam nekoj neka mi objasni
Онлајн шопинг Девојки знаете ли како да откажете нарачка. Сега ми е Awaiting Payment а нејкам да ја пораччам сега, сакам утре да си ставам пари и да си порачам фустан а ако ставам ке ми ги повлече парите. Знаете како да ја откажам..? фалаа
Онлајн шопинг сакаш утре да порачаш друго или истото? ако е истото,нема што да откажеш,нарачката не е направена туку чека плаќање...кога ќе ставиш пари ќе си платиш и ќе си порачаш..а ако воопшто несакаш да го порачаш тоа што си го селектирала,нема начин да се откаже,ќе си оставиш така да си стои,после 20 дена сама ќе си се откаже