Онлајн шопинг руго сакав да порачам, па викам утре кога ке ставам пари да не ми ги повлече..Ама ок е.. Фала
Онлајн шопинг па не,пошо претпоставувам ти не го внесе бројот на картичката..а оваа нарачка ќе ти стои на чекање 20 дена потоа сама ќе се откаже
Онлајн шопинг Ми пишуваше за нарачкава уште во петок во 5 ипол поручек вака Arrival at inward office of exchange во Скопје, а во 6 ипол Dispatching. И што значи ова, тие што треба да ми ја земат нарачката треба да им стигне картонче дома дека треба да си подигнат пакет од пошта, а не им стигнало, а за претходниот пакет им стигна.
Онлајн шопинг ve molam za pomos,nez so napraviv,sakav i jas da poracam od ali expres ama nemavme karticka domai i kazav na majka mi da izvadi karticka za kupuvanje od int zosto jas sum maloletna e sea ona izvadila od stopanska banka i denes i ja dale ama nema nisto ni maestro ni visa samo pisuva stopanska banka ad skopje i karta za devizna smetka ima broj na smetka i embg aj ve molam nekoj neka mi objasni
Онлајн шопинг едната нарачка ми е во Пекинг ,а другата во Цирих.. за колку време од прилика ке стигнат??
Онлајн шопинг ^^Оваа од Цирих за 10-тина дена, а другата незнам Едит: Инаку јас чекам две порачки, пратени се пред 20-тина дена и на двата на тракингот ми пишува Bejing International веќе долго време, што малку ми е чудно , би требало веќе да ми стигнат
Онлајн шопинг Здраво феминки. Конечно и јас се решив да си порачам од али, си извадив виза интернет од стопанска и све ...само за да не утнам сакам да знам дали ако порачам повеќе работи т.е три работи од по 15 евра одприлика (од различни селери) дали ќе треба да платам ддв царина или други глупости ? ..или тоа правилото до 23 евра важи за еден производ поединечно..Ве молам ако има некој што порачувал повеќе работи од различни селери и сите вкупно му излегле околу 40 евра да пише ... Фала Ви однапред
Онлајн шопинг И јас си нарачав од али едно саатче само 8 евра беше, ќе треба нанадно да плаќам нешто или само тие 8, ? шипинг беше бесплатно
Онлајн шопинг Нема да платиш, бидејќи не значи дека ќе стигнат во исти ден. Еве јас направив 4 порачки во исти ден, сите се пуштени во различен. Едната стигна, а другите ги нема уште. Инаку можеш пример една твое име, друга на брат , сестра да ги адресираш , ако ти е страв да не ти бараат царина. Ама бидејќи се посебни пратки, нема зошто. Нема да платиш ништо, бар до сега јас немам платено, за ситни порачки, обично ми ги носат и на врата.
Онлајн шопинг Здраво девојки сакам да прашам колку време стасуваат производите од Чешка? Си ја следев блузата што си ја нарачав и пишува во Чешка па сакам да знам од прилика за колку време ќе ми стаса.
Онлајн шопинг Пак јас Од толку порачки, баш овие омилените ме зезат. И на двете пишува дека се уште во Пекинг , а пратени се пред 20 дена. Им пишав на селерите, едниот вели да почекам, др не враќа. Незнам што да мислам дали е до тракингот, или нешто друго. Имав и др порачка пратена ден -два пред овие ми стигна за рекордни 12-13 дена.
Онлајн шопинг Не е ништо страшно и мене ми се има случено пратката да ми стои во Пекинг, а производите веќе дома ми се стасани Од кој селер ти стасаа за 12-13 дена ?
Онлајн шопинг си имам стварно проблем аман девојки помагајте давајте ум што да правам и кај да се жалам пратката ми е пристигната на 16.11 во скопје значи испадната од царина и пратена во пошта скопје па од пошта скопје на 16 е испратена во мојот град но веке тука и се губи трагата и порачката еве 5 дена никако да стаса до поштата во мојот град и сега како да се справам јас? овие до ск викаат пратена е овие викаат не е стигната кај нас и чаре
Онлајн шопинг ^^Ева не ти останува ништо друго освен да чекаш.. За жал толку е ажурноста на нашите пошти, а ако веќе не ти стигне пиши му на селерот да ти ги врати парите.
Онлајн шопинг http://www.aliexpress.com/store/209307 Eve eden proveren seler, za 3 nedeli mi stigna narackata.
Онлајн шопинг http://www.aliexpress.com/store/903947 Еве еден без мин. ордер ама немам порачано досега, не знам колку е сигурен. Kога ќе порачам ќе пишам дали е сигурен
Онлајн шопинг Отпрвин кога отидов во пошта незнаеа никој ништо ,после ми кажаа дојди утре сабајле колешката од сабајле ги земала мегународните аха ок е кога му отидив сабајлето во пошта дирекно кај директорот па да видиш за 2 минути како испадна дека уште на 18 го добиле ама се збркале демек