Онлајн шопинг Девојки сакам нешто да си порачам од али и вкупно ме фака околу 50 долара и мене ме интересира дали ќе ми ги царинат работите, дали царинат според вредноста на нарачката или според тежеината?
Онлајн шопинг Еве една страна за следење на порачките од Кина, која засега се покажа точно. http://www.trackingkit.com/china-post-t ... acking.php
Онлајн шопинг moze nekoj da mi kaze od aliexpress za kolku vreme stigaat proizvodite i dali trebe da stavam prvo pari na smetka pa da prava poracka ili moze pari da stavam i podocna????
Онлајн шопинг До сега имаме порачано 4 работи, сите стигнаа за од прилика месец дена. Прво се уплаќа, па после се испраќаат производите. Е сега, парите не ги добиваат продавачите одма, тие стојат на некоја сметка на Aliexpress, и кога ќе потврдиш дека си ја добил нарачката, им ги испраќаат на продавачите.
Онлајн шопинг Девојки јас пред некој ден си порачав нешто од али и чекав да ми одобрат, и денеска ми одобриле и ми го пишува ова Confirm Order Received. Сега јас кога треба да потврдам кога ќе ми стигне ли производо или сега ?
Онлајн шопинг Поминаа скоро 50 дена од порачката ни трага ни глас па не ни имашае информации до каде е.. јас му пишав на продавачот кој ми рече дека можеби производот е загубен и дека ќе ми ги врати парите. Епа ова ми е прв случај па дали сега треба да стегнам опен диспут и што да одберам потоа,или пак треба да го известам продавачот дека ги сакам парите назад и тој ќе ми ги врати дај женски помагајте
Онлајн шопинг и мене ми се случи истото кога му пишав каде ми е производот ми рече дека ми е изгубен некаде и дека ке ми ги врати сите пари и одма отворив Open Dispute (ништо не му пишав на продавачот ни го прашав во врска со Open Dispute) и после 4 дена на картичката ми беа вратине сите пари него ја да прашам дали има некоја порачувано штикли од али,си најдов едни ептен убави и со одлична цена ама не ми дава да изберам бројче пишува само Free Shipping и количина колку да нарачам а бројче да изберам нема никаде..дај кажете како да си ги нарачам?
Онлајн шопинг сега има една игра на aliexpress за собирање поени,и потоа да ги претворис во купони е сега има некој користено вакви купони ? како да се искористат и дали може во 1 трансакција да употребиш 2-3 купони ?
Онлајн шопинг Здраво Во последно време доста ми се интересни он лајн продавниците-еве еден предлог alexpress.com Мислам дека е кинески сајт не сум сигурна-ама мислам дека има и оргинални парчиња не е само емитација.Ми го препорача една братучетка од Србија која нон стоп нарачува од таму Што е најважно имаат сигурна испорака до Македонија има голем избор на гардероба,чевли.... Така што јас овие денови бендисав едно капут4е -па ќе нарачам Штета што кај нас нема ваков сајт -единствено моја гардероба и порталиве за попусти. Инаку во последно време се навлеков на sitepopusti.com -таму ги имате сите попусти од групер,колектива, купи на попуст... така што имаат доста интересни понуди за масажи и патување. Поздрав Ана
Онлајн шопинг Можеби не си листала наназад, има испишано околу 100тина страници за алиекспрес, инаку да сајтот е кинески а за сигурен зависи од кој селер нарачуваш, ќе гледаш позитивен фидбек и коментари.
Што се однесува до картичките, освен Стопанска банка која инсистира на својата интернет картичка, другите банки овозможуваат плаќање со сите картички и уплатата на шалтер е едноставна. Јас плаќам со картички од Комерцијална банка и не сум имала проблем.
Онлајн шопинг Здраво девојки знае ли некој како се работии со тије купоните..? Дали цените шо се за попустот на 2 декември важат за сите или ако имаш доволно поени..Како е?
Онлајн шопинг E мене баш овие HitTime China ми направија проблем, немале дозвола да ја пуштат нарачката. Им побарав full refund но ми рекоа тоа е можно само со paypal аccount, а парите ке ми бидат "на некој начин" вратени со тоа што во следната нарачка од нивната продавница ќе ми даделе попуст од целата сума пари од нарачката која направила проблем пред тоа А парите ми требаат итно Taка да прашувајте си пред да плаќате, па да се зафркнете на крај и да не ви ги вратат парите.
Онлајн шопинг http://www.aliexpress.com/store/100071 За овие зборуваш Мејкапгрл или нешто друго е во прашање?
Онлајн шопинг Пишувам мислења, едно под друго, ама не можев да редактирам. Колку што разбрав јас, ако добро разбрав ќе си има 15% на одредени производи, а за поголем попуст веројатно ќе можат да се користат купоните на кои е означено за колкава сума важи попустот.