Онлајн шопинг Попустот незначи ништо друго него значи дека тиа 2-3 дена ке неможиш да се логираш на сајтот ке биде пренатрупан и нема да функционира јас бар така ги доживувам овие попусти Минатиот пат мислам15 август беше трубат попуст попуст а као дојди 15-16-17 од пренатрупаност неможеш ни да влезеш а не да купиш нешто
Онлајн шопинг Jas imav iskustvo so niv i isto kako i ti nemozela da se prati pratkata i im pisav mi vratija za da mi gi vratat parite da im kazam paypal smetka ili da gi iskoristam vo druga naracka. Jas im pobarav full refund pa mi gi vratija site pari i potoa so niv si poracav od druga prodavnica.
Онлајн шопинг Да да, тие. Немам пејпал, туку виза картичка па неможат да ми ги вратат. Сепак ми е чудно зашто некои да можат а тие па да неможат. Се само за да не ти ги вратат парите и за да ти се исплати ќе мораш од нивната да купуваш и кога ќе видиш пак е во нивна корист.
Онлајн шопинг Имам четири нарачки од различни селери направено минатиот месец па сега чекам да стигнат. Сите се од 10-20 долари.Е сеа ме интересира ќе треба да плаќам нешто у Македонијава коа ќе стасаат? Бидејќи ги следам постовите и гледам дека царина се плаќа над 30/40 долари..-за една нарачка? Или било што што ќе стигне месецот...јој ама ги склопив реченициве се надевам некој ќе ме разбере
Онлајн шопинг Царина се плаќа ако една нарачка е повеќе пд 40-45евра, во твојот случај, бидејќи секоја нарачка, како што кажа ти е околу 10-20 долари, не се плаќа царина, барем јас така знам, ако грешам, нека ме поправи некој/а.
Онлајн шопинг Женски дали ви се има случено порачката да ви стаса после 50 и некој ден? Еве кај мене поминаа 53 дена уште ништо а ја следам порачката и од 16ти ноември е во Пек негде накај Србија па сега памет немам што да правам дали да направам опен диспуте или како помагајте..
Онлајн шопинг Мене од Пек нарачките ми стигат за 10тина дена, барем така ми се случи последниот пат. Пиши му на селерот, прашај го дали тој може да види, да ти каже. Инаку во последно време порачките ептен каснат, на едно место се задржуваат по недела и повеќе. А кинезите се почесто ни ставаат шипинг.
Онлајн шопинг Па баш и затоа поминаа 53 дена и сеуште ништо а обично по 20 30 дена ми стасуваа произвводите..сега многу се задржуваат а бидејќи гледам дека стои во Пек 15 дена па незнам дали да почекам а на продавачот му пишав ми рече дека е на пат и дека се надева дека ќе ми стигне за некој ден ама премногу време е..
Онлајн шопинг a царината во македонија на кој принцип утврдува која е вредност ана порачката ??По цената ставена од селерот на пликото ??? Сакам еден фустан 87 евра да си го порачам и сега сакам да избегнам царина да се договорам со селерот да ми пише таму некоја си цена од 20-30 евра на пакетот тогаш ке платам ли пак царина или ке се извлечам? а за времетраењето на пратките претераа веке стварно што е ова по 50 дена една порачка се чека
Онлајн шопинг Да многу се чекаат нарачките , две нарачки ми се во мк замислете од 11 /11 и уште не ми се стигнати а на едната нарачка за 2 цаса ми истекува времето помош што да правам???
Онлајн шопинг И јас мислам дека доколку продавачот е разбирлив ќе се договориш без приоблем. Туку јас се мислам дека никаде на пакетот не пишува цена, туку само е означено како Гифт. Можеби сум грешка, не сум приметила, бидејќи сите пратки ми ги отвара мајка ми , стално она ги начекува
Онлајн шопинг мислам дека на царна си имаат некој калкулатор за пресметување или нешто слично, знаат отприлика што колку може да вреди, јас имав поручено ташна од 32 долара, а се договорив со продавачот да пише 15 дека вреди и пак ми земаа 200 ден за царина и двв. Инаку пратките навистина доцнат многу, вчера добив една на 53 ден од како е пратена. А и цените се почесто им раснат во последно време, дури кај некои продавачи кај кои имам порачано без поштарина претходно сега бараат и поштарина.
Онлајн шопинг http://www.aliexpress.com/snapshot/298485311.html moram da ve prasam nesto,pred nekoe vreme go poracav pisuvase za 3 dena deka go isprakaat,pocekav neli 24 casa prvo pa posle pocnaa 5 dena da tecat dodeka go izrabotuvaat i da mi go kacat na brodot ii pominaa 5 dena i sega mi vika samo leave feedback,sikazav jas deka nema feedback ama mozno li e da ne mi gi vratat parite so da pravam,prv pat mi se desava nesto vakvo
Онлајн шопинг Ама почнаа да ме нервираат овие од али. Гледав завчера слика една сакав да порачам, цена 25 долари и free shipping. Денес сликата е 30 долари, а shipping 206 долари преку DHL друг избор за транспорт нема. Јa барав преку други продавници, но за сликите под 25 долари вика не може да се испратат на вашата дестинација, на другите може
Онлајн шопинг http://www.aliexpress.com/snapshot/298485311.html moram da ve prasam nesto,pa se nadevam na odgovor,pred nekoe vreme go poracav pisuvase za 3 dena deka go isprakaat,pocekav neli 24 casa prvo pa posle pocnaa 5 dena da tecat dodeka go izrabotuvaat i da mi go kacat na brodot ii pominaa 5 dena i sega mi vika samo leave feedback,sikazav jas deka nema feedback ama mozno li e da ne mi gi vratat parite so da pravam,prv pat mi se desava nesto vakvo
Онлајн шопинг Ако не го пратат во даденото време, автоматски се прави рефунд. Мене истото ми се случи со марама, немај гајле, ќе си ги добиеш парите во рок од седум дена.