Онлајн шопинг Marick14 Алибаба и Алиекспрес е иста страна моментално пишуваме за неа Еве ја мојата палетa еве и линк од кај што ги купив http://www.aliexpress.com/snapshot/270937348.html
Онлајн шопинг и ако може да ми кажете како иде постапката за да нарачам онлајн на таа страната алиекспрес,,
Онлајн шопинг ^^Девојче ама баш цела страна е за Алиекспрес, па малку да прочепкаше ќе го пронајдеше одговорот , додека овде чекаш некој да ти одговори. И ај да ти одговорам, прво ти треба картичка со која можеш да правиш интернет порачки. Бираш производ кој сакаш да го порачаш, при што внимаваш на селерот да има позитивен фидбек над 95%, одиш Buy now , ти дава кој податоци треба да ги внесеш и тоа е тоа. Заборавив да спомнам ти треба и акаунт да направиш најпрво ама тоа е брзо и лесно.
Онлајн шопинг Здраво на сите.. Имено на 21 ноември си порачав една сукничка од не толку добар селер . После два дена ми пишуваше дека истата ми е пратена и сите тие работи ...Е веке на 29ти отварам за да почнам веќе да ја следам пратката и ми стоеше ова(како на сликата) во финансискиот дел , а горе кај статус пишуваше Finished. Есега тоа што ме интересира дали парите секако ќе ми бидат вратени ..знам дека е мала сума ама да си знам и за друг пат Поздрав
Онлајн шопинг ^^ Да ве известам Феминки си го отворив маилот и имав порака од Али дека целиот профил на продавачот му бил „frozen“ бидејќи немал доволно документи за извршување на онлајн продажба итн..а во друга порака ми пишуваше дека ке ми ги врателе парите ... мој совет до Вас е привремено да ги отварате мејловите на Али, можеби некогаш ќе наидете до посакуваниот одговор (еве како мене ) Поздрав
Онлајн шопинг Баш сакав да ти пишам да го провериш меилот, бидејќи таму ти стига за колку време ќе ти бидат вратени парите. И пак ќе кажам, ептен внимавајте на продавачите, на коментарите од купувачите и на вакви сомнителни цени, бидејќи се ептен не реални. Точно дека се работи за Кина, ама и они си имат своја вредност.
Онлајн шопинг Дали некој знае да ми каже што значи оваа локација CHZRHB? Еве ја следам пратката и ова ми го пишува во локација
Онлајн шопинг Ооо па тоа блиску ми се гледа, а за колку време да не знаеш може да ми стигне од Цирих? Од пред два дена ја гледам таа локација не е променета, а пишува "departured"
Онлајн шопинг Можеби уште утре а можеби и после недела дена. Да не те разочарувам, една пратка ми дремеше во Цирих 15 дена, почна и параноја да ме фаќа дека нешто не е во ред, ама си стигна се најокеј
Онлајн шопинг вака направив порачка на алиекспрес но кога го внесив бројот на мојата картичка visa ми покажа дека бр што го внесов е празен така нешто помош, а имам пари на картичка, мојата картичка е евро не е денарска дали има тоа некаква врска
Онлајн шопинг знам дека со од тутунска немаш гајле, стопанска мораш интернет картичка ..ама за прокредит незнам...
Онлајн шопинг https://www.procreditbank.com.mk/aplikacija-za-karticka-on-line.nspx мораш да си извадиш по се изгледа имаш и дда аплицираш online
Онлајн шопинг Аплицирав онлајн и сега треба да чекам да добијам некое известување или што ? благодарам многу
Онлајн шопинг Ми се јавија од про кредит и ми рекоа дека со мојата картицка се е во ред нема потреба од друга дека можеби е до сајтот што не подржувал такво плаќање дрн дрн . дали има некој со вакво искуство ?
Онлајн шопинг Девојки да ми помогнете.. Имав порачано коса од али и вчера ми пристигна но бојата не е како на сликата а квалитетот е многу лош, на секоје допирање пагаат 20 влакна..и синоке му пишав дека не сум задоволна и тој ми вратил и сега направив Open dispute и кога отворив на неговата страна нема ни еден производ..И сега што ке правам..?