Онлајн шопинг Првата нарачка мене ми стигна после само 15 дена! Втората (и 3 и 4тата заедно) за 40на дена...карикирам сега, ама отприлика толку. Кога ќе нарачуваш Лилит, провери го продавачот за неговата експедитивност при испорака, обично кога некои многу брзо испорачуваат луѓето тоа го пишуваат и им даваат високи оцени, па отприлика ќе знаеш што да очекуваш. Иначе стигна јакна за мм, препреубава е, баш како што е наведено и како што е на сликата. Во однос на големините - СЕКОГАШ нарачувајте по димензии, никако во S, М, L, пошто ај што знаеме да си се преценуваме, туку и кинескиве бројчиња се за број, број и 1/2 помали од нашите. Најосновно - барајте продавачи со висок % на позитив фидбек, и на коњ сте.
Онлајн шопинг Некои после 16 дена, некои за 20, а еве една уште чекам порачана на 23 ти Март, се зависи од продавачот и некои други околности, пошта, царина и сл.
Онлајн шопинг Исто и јас имав порачано од Aliexpress, производите ми стигнаа за околу месец дена, единствен пропуст беше тоа што еден приозвод беше заменет со друг, најверојатно дека порачката беше од повеќе производи...Со оглед на прифатливите цени, сите производи беа супер
Онлајн шопинг Има некој купувано од Алиекспрес со интернет картичката од Стопанска банка? Сакам да си извадам, ама ако не може со неа да купувам од али, тогаш воопшто да не се мачам.
Онлајн шопинг јас денес поднесов барање за картичката од стопанска, за 10 дена ке ми стигне и ке пробам да порачам од алиекспрес, баш и поради странава ја вадам па ке ти пишам како ке пројдам, ако не пише некој кој веке што има искуство.
Онлајн шопинг Девојки имам нарачано неколку работи од Aliexpress на 24.04. Мислите дека е нормално што уште не се стигнати?
Онлајн шопинг Дојдов да ги пофалам aliexpress!На 21 ми ја пратија нарачката, ми стигна денес, е сеа изгледа како долгичок период, ама вреди да се чека.Си порачав LED саат со Мики Маус, и прекрасен е.Си стигна во најдобра кондиција, одлично спакуван и ми го донесоа до дома, и нормално немаше никаква поштарина и царинење.За 6 долари саат, вреди ептен. Сеа чекам уште маска за телефон и LED маичка па ќе правам нова нарачка деновиве
Онлајн шопинг Со интернет картичката на Стопанска банка може да се нарачува на Aliexpress? И колку е безбедна оваа страна?
Онлајн шопинг Си порачав вечерва и јас од алиекспрес. Едни балетанки и сукња. Двете ме фатија 500 денари. Па сега да чекам само да ми стигнат и да видам дали ќе ми се погодат.
Онлајн шопинг Прв пат нарачав сега од Купи Лесно, ама платив со уплатница, некако страв ми е со картичка и треба некој сигурен до мене да седи да ми покаже Се надевам дека ке ја добијам вака порачката Некој да не има порачувано нешто од Купи Лесно ?
Онлајн шопинг ^ Истите работи од Купи лесно ги има по овие страни ко алиекспрес за џабе пари . Една сукња што сакав да ја земам од Купи лесно за 720 денари ја видов на алиекспрес и ја порачав од таму за 2.4 долари. Спојлер Колку што читав за фустаните и сличните работи исто се чека 10-20 дена за да ти ги достават, башка и им плаќаш на нив за достава . Ај да е некој денар разлика во цената ај ќе си речеш, ама ги продаваат по мноооогу поголеми цени од ова страниве. Па зашто да им ги дадеш толку многу пари кога за исто време и многу помала цена ќе ги добиеш работите исто до дома
Онлајн шопинг Да да видов вчера ја разгледав темата и ја отворив Али Експрес, не сум ја знаела до сега страната незнам како Ама како што разгледував многу ефтини и добри работи има, посебно накит кој што не е воопшто скап само гледам пишува mix order min 10 долари, е сега незнам од што треба да биде тој микс, од истиот ли seller?
Онлајн шопинг Јас да ви кажам ми стигна пратката, си ја земав Е сега ако нарачувате по Кинеските сајтови, одбавезно 2 броја поголемо да си нарачувате Тоа Л Нивно е малку помало од М по нашки, инаку се супер, ете точно еден месец фати
Онлајн шопинг ја направив првата порачка од алиекспрес е сега кога завршив се ми пишуваше 10 дена процессинг тиме, што значи ова дека за 10 дена ке биде пратена нарачката или ?
Онлајн шопинг Дечки, меѓудругото, фино ќе биде да оставате и линк од каде што ги купувате и ви стигаат безбедно работите. Па да си имаме еден фин преглед на продавачи од кои сте задоволни,да не се ослонуваме само на позитивниот фитбек што го имаат на страната.