Онлајн шопинг Ако нарача од али сигурно имаш тракинг број,а ако ти е од ебау ретко давет бесплатен тракинг
Онлајн шопинг Значи дека пратката ја има поминато царината и чека да биде испратена на следната локација
Онлајн шопинг Пратката ми е во Пекинг,а остануваат уште 3 дена,сега незнам што да правам,да стиснам open dispute??
Онлајн шопинг А да почекаш уште 3 дена и тогаш да го отвориш диспјутот, автоматски ќе ти ги вратат парите зошто пратката не е стигната до истекот на времето а вака само ќе треба повеќе да објаснуваш.
Онлајн шопинг ^^ Стисни Оpen Disput, веројатно се изгубила некаде, а и да почекаш 3 дена не е многу, кога веќе си чекала толку. Јас имам една во Франкфурт од 26 ноември , и се мислам што да правам, останаа ѕсте 20тина дена.
Онлајн шопинг кај мене сите пратки повеќе од пола месец седат во исто место :/ дури еден продавач си го продолжил сам времео
Онлајн шопинг И кај мене исто еднаш го продолжи за 15 дена па изгледа му беше малку па продолжи уште 20 и сега одново си течат 50 дена му пишав како можи така да продолжува без моја дозвола додека тој ми пишува благодарам на разбирањето ако не стаса ќе ги вратам парите.. Додека друга порачка веќе 40 дена е во кина и крајна дестинација пишува Украина што да правам со тоа?
Онлајн шопинг Селерот стално едно исто враќа дека ќе провери, исто имав и друга порачка заглавена ама после еден месец мрдна, а оваа не. Има уште 20тина дена , му пишав и на селерот дека ке отворам диспјут, и сега чекам да врати, ако не врати, отварам, па после нека се расправа со Алиекс. Eве ова ми е последно 2013-11-26 14:14, IPZ-Ffm, Germany, The shipment has arrived in the destination country
Онлајн шопинг А ти има одговорено конкретно дека се е ок со порачката? Јас кога им пишував така, секогаш ми ги пастаа нивните резултати од тракингот и ми кажуваа дека се е во ред, само да бидам трпелива. Како и да е, 20 дена не се малку, ако не е загубена некаде, веројатно ќе ти стигне
Онлајн шопинг Чекав да поминат празниците и се надевав дека ќе се среди, ама кај нив се веќе поминати, па ќе си почема уште некој ден. Да видам дали и сега пак истото ќе ми врати. Ако не здравје, се надевам парите ќе ми ги вратат
Онлајн шопинг Според ова пристигната е нарачката на својата дестинација.Германија е како крајна дестинација,пиши му таму дека германија ја имат испратено
Онлајн шопинг Прееска ми стигна меил Status: Finished. Дали тоа значи дека ми стигнала пратката? И доколку ми стигнала дали треба да чекам да ми ја донесат или да одам да си ја подигнам? (и дали стига нешто до адресата дома дека треба да ја подигнам?)
Онлајн шопинг Кога ти е испратена порачката? Ако после поминувањето на 60 от ден, не кликнеш дека си ја примил порачката или не отвориш диспјут, али парите автоматски ги префрла кај селерот. Поверојатно ми е дека имало некоја фрка со селерот, поништени се порачките и сега ќе ти ги вратат парите.
Онлајн шопинг Јас му стегнав диспјут, и дури сега приметив дека Destination Country ми е Германија, ми се случувало да е Малта, или др земја, ама стигало регуларно, а оваа или не е мојот тракинг број кој ми го даде продавачот, или ја адресирал по грешка. Како и да е, фала девојки на помошта, ќе видиме како ќе биде понатаму. Да беше некоја ситна порачка ајде, ама 43 долари е.
Онлајн шопинг Не ми поминаа 60 дена откако ја порачав. Стигаа мејлови ама нигде не потврдив. Можам сега да потврдам?