Онлајн шопинг Уште да беше само 1 долар како што пишува на линкот.... Ќе му ја откажам. Ќе си нарачам друго. Тоа за да ја потврдам нарачката брзо ќе ми стигне? Не сум знаел дека пак има заебанции откако ќе ја нарачаш.
Онлајн шопинг А зарем кај селерот не е нагласено дека минималната сума на порачка е 15 долари? Досега скоро кај секој селер од кој имам порачувано накит имало минимален лимит ама тоа секаде беше нагласено, ако не грешам, минималната сума фигурираше дури и во името на продавниците...
Онлајн шопинг Најдов уште едно со мимимум ордер 10 долари а тоа е 9 долари. Треба две да купам за да стане над 10 или само да платам шипинг?
Онлајн шопинг Најдобро е порачката да ти биде над 10 долара или 10, а ако не плаќаш шипинг 1,98. Читајте доле во Дискрипшн, кај скоро сите селери е објаснето ова. Според мене подобро докупи уште нешто , отколку да плаќаш шипинг, не дека е многу, но сепак можеш да си купиш уште некоја ситница.
Онлајн шопинг Помагајте девојки..имав две порачки од различни селери за едната имав уште еден ден до истекот и вчера отворив спор бидејки немаше никакви информации за следење исто така и другата нема никави инфорамци ни од селерот и за другата исто така отворив спор и денес гледам дека се замрзнати..И сега што да направам..? ке ми ги вратат парите или..
Онлајн шопинг дали ви стигна некоја пратка деновиве? ми здосади чекањево, од 20 дек се во прага, а од 30 пишува дека се пратени за мк и уште ги нема
Онлајн шопинг И моите се од триести од прага пратени во мк и никако да стигнат. Кај и да е ке дојдат..
Онлајн шопинг Веројатно сега ќе стигнат, официјално празниците секаде завршија и ќе се растеретат и пратките. Јас имам една од 30-ти во CH, оваа е пратката која беше долго заглавена во КАН , а остануваат уште 7 дена, незнам веќе што да правам со оваа, ептен е на малер
Онлајн шопинг Една моја пратка ми кажа продавачот дека од 24 стигнала у мк ... го прашав поштарот ми кажа мн пратки имало заглавено на аеродром
Онлајн шопинг пратката за која што ве прашував дали да стиснам open dispute сеуште е во Прага.Вчера му пишав на продавачот за ги продолжи деновите тој не ми одговорил,јас не стиснав на open dispute и сега автоматски е завршена порачката(како да сум ја добила) Совети што да правам?
Онлајн шопинг сакам нешто да порачам ама не сум порачувала до сега,па ми е страв.Кажете ми која страна е најсигурна,со која имате искуство?
Онлајн шопинг дуфимјас од 16,12 имам во прага една а има уште 8 дена до крајот и незнам кога да отворамдиспут дали сега или после истекот на тиа 8 дена
Онлајн шопинг Devojki imam edna pratka preku Singapore Post a nemozam da ja sledam preku 17track.net..daj kazete preku koja strana gi sledite proizvodite prateni preku drugite posti
Онлајн шопинг Мила јас решив да си почекам до ден-два пред истекот на рокот па отворам диспјут, некако многу бев оптимист дека ќе стигне, и уште верувам , ама за жал никаде ја нема.
Онлајн шопинг На кој сајт проверувате до кај ви е пратката? Зошто мене ми пишаа нешто во стилот финишед.
Онлајн шопинг ^ јас конкретно проверувам на http://www.trackingnumber.org/ горе-долу се покажал точно тракингот. Инаку мене една пратка од 20 декември ми стои во Прага и никако да тргне, до сега волку долго не ми има ништо стоено во Прага и се нервирам, али најверојатно ќе ми стигне...
Онлајн шопинг Девојки ,на другарка ми и ја замрзнале нарачката на Али експрес..... што значи тоа... зашто...... ?????????