Онлајн шопинг Кај секоја порачка ти праќаат tracking number пр.: RB9513590387CN и најчесто ги праќаат нарачките преку china post и одиш на линкот: http://www.trackingnumber.org/china-post-tracking/. Прво го ставаш tracking number-от и после ти бара да препознаеш код од букви и броеви, го пишуваш и ти погажува мапа и податоци околу тоа до каде е порачката. Тоа најчесто се случува кога продавачот не е сигурен, или ја избришал продавницата или нешто слично, и парите би требало да и ги вратат на сметка за недела дена.
Онлајн шопинг Јас проверувам на http://www.17track.net/index_en.shtml, ми се има покажано како најточна, trackingnumber за последните неколку пратки воопшто не беше солидно ажурирана - јас пратката ја имам во раце, таму уште стои ПЕК...
Онлајн шопинг Точно 30 дена ме фати за фустанот Е, сега ме интересира, пошто праев доста нарачки, и сите се пратени, а само на една пишува Frozen order Се уште не е пратена, а нарачана е пред месец дена. За Алиекспрес е муабетот. Дали имал некој слично искуство?
Онлајн шопинг За порачката која е замрзната веројатно веќе ти се вратени парите, провери меѓу мејловите, би требало да има повратна информација од али
Онлајн шопинг Tracking Records 广州国际 51003100 Thu 12/26/2013 1:17 pm Departure from outward office of exchange 广州国际 51003100 Thu 12/26/2013 10:26 am Opening 深圳国际 51805300 Wed 12/25/2013 1:50 pm Dispatching 深圳国际 51805300 Tue 12/24/2013 5:03 pm Opening 深圳市国际大宗邮件处理中心 51810302 Tue 12/24/2013 3:08 pm Collection Не е тргната праткава?
Онлајн шопинг Девојки,не сум порачувала до сега онлајн.Кажете ми,ова значи дека има free shipping до Македонија ? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 31896.html Незнам како оди се ова,ако сака некој нека ми каже.Благодарам однапред. Редактирам: Ме интересира конкретно странава како работи,дали каде што има free shipping,стварно е така.
Онлајн шопинг ова има free...епа под цената имаш Shipping и тука пишува Free Shipping to Macedonia via China Air Post Mail..ако не е фри,пишува цена на shipping
Онлајн шопинг Најпрво ќе треба да извадиш картичка со која може да се купува онлајн, јас ја имам картичката од Стопанска, вадењето е многу лесно и за 2 до 3 работни дена ја добиваш. Со неа не може да купуваш во продавница и е прилично сигурна зошто колку си ставаш, толку си трошиш. Имаш опција да бараш фри шипинг, ама мој совет е да ги зирнеш прво сите зошто понекогаш шипингот не е повеќе од долар. Секогаш кога ќе купуваш, прво осигурај се дека селерот има добар рејтинг (над 95 %), види го рејтингот на продуктот и прочитај ги коментарите, тие ќе ти дадат најкорисни информации за тоа колку е реално квалитетен продуктот. Фустанчето е многу убаво, го меркам од летоска
Онлајн шопинг Ти пишале погоре дека имаш free shipping за фустанчево ама не е така!Шипингот е без пари за АМЕРИКА значи кај што ти пишува Free shipping со дебели букви имаш десно како стелка за надолу во истиот ред и таму одбери Македонија и ќе ти излези дали ќе биди без пари или ќе треба да платиш!
Онлајн шопинг ^^^ епа женска кај мене е одбрано Македонија и пишува free shipping а иначе да треба да одбереш Македонија,затоа што ако прв пат си на страната,ќе ти покажува за Америка
Онлајн шопинг Македонија е и кај мене одбрано и пишува free shipping. Ви благодарам девојки,многу ми помогнавте
Онлајн шопинг Женски имам едно прашање - имам купувано од Али Експрес, имам пишувано и тука за нив колку сум задоволна. Имам две посебни пратки (и двете испратени), ама кога пробувам да ги следам (поминаа повеќе од 3 дена, можам да ги следам), ми ги покажува not found. Едната пратка ја покажуваше до вчера, а сега веќе не, втората воопшто не ја покажува. Дали воопшто не ги регистрираат во поштите каде што им стигаат или? Да не имаат многу пратки, па се во гужва? (јас на ова се надевам) Ви се случило ли да не може да ја следите, а сепак да ви стигне?
Онлајн шопинг Почекај уште малку, некогаш и треба да поминат 5-7 денови за да ја следиш. Инаку девојки кога порачувате облека внимавјте ептен на броевите, не се базирајте многу на табелите оти и тие некогаш не им се точни, секогаш број до два поголеми од бројот кој што носите тука!
Онлајн шопинг ајдеееее тргнаа порацките со лесно и побрзо да стигнуваат ехеххеехех денес ми стигнале во мк 3пратки кои до вчера беа во прага ама едната уште ме мачи бре мајка му стара уште 7 дена а она од 17,12 во прага си дреме
Онлајн шопинг Ќе тргне и таа само трпение Кај мене се е во Прага, само една во CH и тоа SWITZERLAND, DIETZENBACHT што првпат ми се случува , во последно време ептен ми лутаат порачкиве, незнам што е работава .
Онлајн шопинг И јас имав две во SWITZERLAND, DIETZENBACHT па успешно стигнаа, после недела дена Туку имам една во Кина, едно 20тина дена дреме таму. Му пишав на селерот ми вика, пратена е од еден град во друг, да не се грижам, па се надевам ќе стигне
Онлајн шопинг Mила фустаните на али не се воопшто скапи барем овие јас што ги листам стално Незнам каков точно фустан сакаш, за да ти помогнам, а исто и шминката, иако немам порачувано ама гледам палетите не се скапи, а се доста солидни. Ако сакаш опиши ни што отприлика сакаш па да ти помогнеме Лејди од кога ти беше во DIETZENBACHT и кога стигна? Мојата е од 31ви декември, а имам утште 5 дена за испорака.
Онлајн шопинг Околу 7 дена се задржале таму, па за неколку дена селерот нека ти го продолжи времето, штом дошла до таму ќе ти стигне. ЕДИТ: Моја грешка, неубаво сум видела околу 18 дена биле таму.