Онлајн шопинг Мене репер ми се коментарите и од таму се водам а исто така, димензиите на тоа парче облека ги споредувам со димензиите дадени од другите селери, ги читам и кај нив коментарите (абе хороскопска девица- господ е во детаљите) и ако одговараат, порачувам
Онлајн шопинг Па незнам обични фустани онака секојдневни, обични. А од шминка пример banana powder ми е многу скап Од палетите само на скапи налетувам или баксуз сум
Онлајн шопинг Кога бараш нешто сортирај по цена и ти го дава од најефтино до најскапо. Фустани имаш и од 7-8 долари, исто и палети.
Онлајн шопинг Emotional123 http://www.aliexpress.com/item/Fashion- ... 79732.html http://www.aliexpress.com/item/1-set-18 ... 56484.html
Онлајн шопинг Мене денес ми стигна на маил дека трансакцијата е завршена, откако го отворив диспјутот, а сеуште не ми се вратени парите на сметката Дали некој имал вакво искуство?
Онлајн шопинг Ќе биде некоја љубезна да ми каже што се случува со мојата пратка? зошто сеуште стои таму?
Онлајн шопинг По чичко Гугл пратката е по Гуангжу. Ќе мрдне само трпение. Едит: Инаку ја поминала царината и чека да биде испратена на следна локација, ако веќе не е испратена, па во скоро време ќе добиеш нова локација кај се наоѓа.
Онлајн шопинг Your order has been frozen due to suspicious seller activity е суперр, уште тоа фалеше и сега парите ? назад нема ?
Онлајн шопинг Ќе ти се појават на сметка во рок од недела дена Извади интернет картица од Стопанска, со Визата од Комерцијална не може Ќе ти ги вратат, немај галје, проверувај ја сметката
Онлајн шопинг Во ноември со дечко ми нарачавме дукс од Алиескпрес, кој стигна по речиси еден месец. Денес јас си нарачав фустанче, исто од Алиекспрес за 500 денари. Па сега ќе си го чекам, таман за на пролет. Еве го:
Онлајн шопинг Една пратка не ја добив и побарав рефундација. Нели процесот трае од 7 до 10 работни дена епа и тие поминаа и на она Eva, our 24-hour online intelligent robot ми пишува вака This procedure also depends on your bank's correspondent relationships. If you do not receive your refund after the specific timeline, I recommend that you contact your financial institution for more details on why you have not received your refund. значи треба да исконтактирам со тутунска во ред. Мене ме интересира дали некој го има ова искуство да го сподели со мене и дали ќе ги добијам воопшто парите. данке мајне грлс
Онлајн шопинг Нати, Јас мислам дека не, бидејќи јас нарачувам со електронска картичка исто од стопанска банка, а мастерот ја зедов колку ради реда ми ја понудија таму додека вадев електронска Најдобро е на банка да си одиш и ќе си прашаш и доколку неможеш извади си ја оваа електронскава мислам дека е најдобра опција
Онлајн шопинг lele mn me zagrizuva ova..pred 2 meseca poracav eden casovnik go cekam da stigne,na odbrojubanjeto ima uste 9 dena a vo ceska,praga,stoi skoro 2 ned,dr pporacki mi stignaa no nez,mozno lie ddeka e casovnik pa da ima nekoj problemm
Онлајн шопинг Имаше голем застој со пратките, затоа и касни и кај тебе, штом е во Прага, ќе стигне кај и да е И јас имав порачано часовник, ми стигна без проблем така да не се секирај.
Онлајн шопинг Јас уште еднаш да си прашам, дали на некој му се случило да не може да ја следи пратката, а сепак да му стигне? Мојата е испратена пред 10 дена, а кога ја барам ми вика not found. До сега не ми се случило вака, сите порачки ми се успешни