Онлајн шопинг ^ Точно дека не е правило, некои сум ги следела и после 3-тиот ден, затоа овој пат сум малце несигурна..
Онлајн шопинг Тешко да најдеш нешто за 2 долари. Конкретно селерите за накит најчесто бараат минимална нарачка од нивната продавница во вредност од 10 или 15 долари, а тие што не бараат тогаш обавезно имаат 2 долари шипинг. Пушти срце барем за 3
Онлајн шопинг Незнам дали е овој продавачот на Лепа, ама овој исто има ефтини шарпи, за по 1.79 , јас стално се токмам а никако да порачам. Ама се ближи 8 Март, па ќе се наоѓаат и за поклони. Интересни дезени се, а не се воопшто скапи. http://www.aliexpress.com/store/product ... 35263.html
Онлајн шопинг Девојки порачката ми пишува дека е испратена од 18ти Декември но ете пред неколку дена проверив уште е заглавена во Тајланд!А на сите продукти пишува дека треба да се испорачани до 26 Јануари!Леле ако не ми стигнаат
Онлајн шопинг Пиши му на продавачот нека провери и тој. Инаку има застој со порачките, посебно тие што се порачани околу нова година. Така да само трпение, а ако нешто ви е сомнително или продавачот не ви враќа, стискајте Диспјут.
Онлајн шопинг Девојки нарачка имам направено уште од 28 ноември, ама во Прага е веќе 22 дена. Не е тоа многу? Да контактирам со продавачот или? Остануваат уште 19 дена, ама сепак некако многу време е на едно место.
Онлајн шопинг Ми стигнаа 4 пакетчиња наеднаш,од кој 2 озбилно заглавени едното од 28 октомври(парите веќе вратени).Така да си знајте и после 2 и пол месеци можит да се изненадите.
Онлајн шопинг На Алиекспрес има и фејк производи или повеќето се фејк? Како може Шанел наочари да бидат 13долари?
Онлајн шопинг 99,9% се фејк Ама пак, од друга страна, мене ми има стигнато палто од Зара со се етикета и цена...