Онлајн шопинг 4 нарачки ми стојат во Прага, а за 3 веќе истече времето, значи се со статус finished. Им пишав на селерите, сите до еден вратија, горе-долу истото: Немаат влијание врз интернационалниот шипинг, да почекам уште малку, и дека во секој случај ќе превземат одговорност за нарачката. Еден од нив, ми пиша дека на 17тракинг, информациите се апдејтираат покасно, така да можно е и да е нивна грешка. Само еден од нив, го продолжи времето за 30 дена. Не знам дали е нормален ако мисли дека уште месец ќе чекам?! Максимум чекам до крај на неделава, ако не, назад парите и чао-пријатно. Баш ми криво за ситуацијава, а баш бев задоволна претходно. Сите нарачки ми стигаа за 12 до 15 дена.
Онлајн шопинг што да прават тие кога нашата пошта не работи како што треба, сеуште неможат да се оправат од празниците и да почнат да работат и кинезите чекаат заедно со нас, ние за пратка, тие за пари
Онлајн шопинг https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... permPage=1 http://www.aliexpress.com/item/Free-New ... 8.html?s=p Какви бизниси си прават не ми се верува...
Онлајн шопинг никој не ми одговори па во случај да не не сте виделе еве го истиот мој пост -Една пратка не ја добив и побарав рефундација. Нели процесот трае од 7 до 10 работни дена епа и тие поминаа и на она Eva, our 24-hour online intelligent robot ми пишува вака This procedure also depends on your bank's correspondent relationships. If you do not receive your refund after the specific timeline, I recommend that you contact your financial institution for more details on why you have not received your refund. значи треба да исконтактирам со тутунска во ред. Мене ме интересира дали некој го има ова искуство да го сподели со мене и дали ќе ги добијам воопшто парите. данке мајне грлс
Онлајн шопинг Прашај во банка што е работата, не би требало да има проблем со рефундацијата од али... Преку која банка имаш извадено картица?
Онлајн шопинг Имам направено повеќе порачки на али некои за мене некои за другарка и скоро на сите порачки пишува дека се замрзнати , а веќе има 10 тина дена одткако беа прифатени помошшшшшшшш што да направам кај да се обратам да ми ги вратат парите на сметка чекав мислејќи дека се празници ама веќе нама чекање
Онлајн шопинг од кога ќе ги проверат продавачите што како нее воред ќе ти пратат меил и парите ќе ти стигнат во рок од 7 дена
Онлајн шопинг Ај да ги има на лагер сите тие работи што ги објавува, па да се прелажат луѓе демек им треба, не им се чека, па да земат, ама да чекаат за она да им ги нарачува и после да ги наплаќа дупло... не знам. А и за некои работи и дупло е малку. Една сукња што ја земав јас за 150ден, она ја продава 700. Епа не е малку. :geek:
Онлајн шопинг здраво сакам да прашам како плаќате кога порачате од алиекспрес страницата и како е работата со доставата колку трае и дали се такви работите како што изгледат? поздрав
Онлајн шопинг Јас плаќам со интернет картица од Стопанска, пратката има рок од 60 дена да пристигне (обично стигаат после месец дена) а што се однесува до квалитетот најдобар индикатор за тоа ти се коментарите. Јас лично сум презадоволна од се што имам порачано
Онлајн шопинг може и со уплатница и преку вестерн јунион, но така нема пари назад, ако стигне стигне, ако не ке ги прежалиш
Онлајн шопинг Девојки за пратките преку Хонг -Конг освен преку официјалната странана ХК, дали имате некоја друга за следење?
Онлајн шопинг Мене вака ми пишува. На тракингот не можам да ги проверам. Ставам кодот, и после нели оној другиот краткиот. И после вика Нот фаунд. И таа што ми вика дека е стигната не ми ја дава да ја проверам.
Онлајн шопинг Да тоа треба да го стиснеш кога ќе ти стигне пратката. Инаку за следење на пратки може да ја користите и страната на пошта.мк за следење на пратки од странство .