Онлајн шопинг Marick14 , мртва болна сум во моментов па може и од тоа да е ама во ова што го имаш пастано никаде не го гледам тракинг бројчето (Ако досега немаш порачувано, вака изгледа тракинг намбр RA383765493CN) Да, Confirm Order Received кликаш кога ќе го добиеш продуктот и си задоволен од квалитетот, со тоа се согласуваш да му се префрлат парите на селерот
Онлајн шопинг Неееее, тоа ти е број на порачката! Иди во Мај ордерс, најди ја порачката и отвори го Вју Дитејл, таму ти е тракинг бројчето, како на сликата треба да биде.
Онлајн шопинг лелеле и мене исто ми пишеше дека се замрзнати па после Finished , а порачав на 30 декември , дај ве молам ако некој има искуство со вакви работи нека ми каже што да прам , да си ги повратам парите било штоооо .... бидејки прв пат нарачував и се зафркнав ве молам за брз одговор и однапред благодарам
Онлајн шопинг Има на претходните страни пишувано за тоа. Ако порачката ти е замрзната па затворена, тогаш ги враќаат парите на сметка во рок од 7 дена. Провери меил, сигурно ти имаат пратено известување за тоа.
Онлајн шопинг Баш сега пробував, веројатно ќе може, но сеуште не ја лоцира порачката. Инаку за порачката која отворив Диспјут ми ги вратија парите после 4-5 дена , се е во ред.
Онлајн шопинг На првата пратка нема нигде такво бројче. На другите 3 најдов тракинг број. Му пишав сега на селерот. Мене не ми стигна дома ни писмо ни ништо дека е стигната. Што може да биде?
Онлајн шопинг Пред колку време е порачана и каков статус ти стои на порачката? Finished или нешто друго?
Онлајн шопинг Статус: The supplier has shipped your order На тие 4 нарачки така ми пишува, а на првата Finished. Јас дека на телефон проверувам и видовте на сликите како пишува. Кај Completed Order(s) има бројка 1 и нарачката е таму. Е таа нарачка нема бројче.
Онлајн шопинг Marick14 a да провериш на маил да немаш некое известување од Али? Да не е замрзната порачката или нешто слично?
Онлајн шопинг Можеш преку е-banking, ти даваат цд со нивен софтвер и ќе можеш од дома да префрлаш и да плаќаш сметки ама мене тоа ми беа непотребни зафрканции (да не употребам еден друг збор исто што почнува со з), особено кога имам експозитура на Стопанска на 5 мин од зграда.
Онлајн шопинг Јас што имам работи нарачано уште од почеток на ноември уште ми немаат стигнато и тоа 7-8 работи од различни селери, и им пишував се жалев, но за да не им кликнам Open Dispute цело време ми го продолжуваат рокот и ми викаат да бидам стрплива зошто ова за поштата е најнапорен период од годината, така да од март би можела пак да нарачам нешто ми помина меракот на работите што ги чекам скоро 3 месеци
Онлајн шопинг Од кинезите ке немаме мака ние од нашите си имаме мака овие порачки што имаа статус прага цел месец биле во македониај на царина заглавени и оти ние празник врз празник и си седеа нечепнати така си ги чекавме по два месеци Сега конечно мислам дека се разчистија и тргна работава
Онлајн шопинг Ми стигна пратката конечно Туку дали ќе биде проблем ако одам во понеделник да ја земам од пошта затоа што моментално не сум во Скопје?