Онлајн шопинг Јас порачав денес а за време на нивната Нова Година ми пратија две пратки, така да веројатно зависи од селер до селер.
Онлајн шопинг Гледам по страниве на ФБ една девојка продава вакви ташни за 2.000 денари, а јас на Али си ја најдов за ($16.36) 739 денари и си ја порачав. Па здравје ќе видиме сега за месец-дена дали ќе стаса. Ако не, здравје. Гледам 2738 orders и добар фидбек има.
Онлајн шопинг Mногу сакам да порачам од алиекспресс ама ми е страв дека не им се тоцнии броевите.Pлус сакам да нарацам прслук за големи гради ама не знам далии ке го погодам бројот.дали е нарацувал некој??
Онлајн шопинг Треба селерот да има поставено табела за бројчињата но води се пред се од коментарите, зошто понекогаш може димензиите да не се точни.
Онлајн шопинг гледај ги корпите и бројчињата претежно има повеке избор за корпи б и Ц а поретко и Д корп аза тие со поголеми гради
Онлајн шопинг Сакам маица да порачам и гледам со бројчињата дека неможам да се снајдам. Пишува Asia XL (US L)...тука ме буни. Кој е сега бројот...?
Онлајн шопинг Во Discription би требало да има табела. Инаку јас уште чекам да ми пратат порачка пратена во текот на нивната Кинеска НГ и немам трпение веке.
Онлајн шопинг Знам дека си носам L. Но кога ќе одам таму пишува XL за азијски пазар, а L за амерички. Димензиите не ми требаат. Таму пишува за килажа до толку за тоа бројче. Ама и тоа ме буни. На пр. јас сум 40 кила и ми дава дека за таа тежина и висина што е наведена бројот е XXL.
Онлајн шопинг Епа ако за тие пропорции одговара XXL, тогаш порачај си XXL. Веројатно се доста мали моделите.. Незнам како би те советувала, ај ако не пушти ми линк во лп, и јас сум тука некаде со килажа.
Онлајн шопинг Знам дека си носам L. Но кога ќе одам таму пишува XL за азијски пазар, а L за амерички. Димензиите не ми требаат. Таму пишува за килажа до толку за тоа бројче. Ама и тоа ме буни. На пр. јас сум 40 кила и ми дава дека за таа тежина и висина што е наведена бројот е XXL. [/quote] Епа ако за тие пропорции одговара XXL, тогаш порачај си XXL. Веројатно се доста мали моделите.. Незнам како би те советувала, ај ако не пушти ми линк во лп, и јас сум тука некаде со килажа. [/quote] Има ли некои бројки да се измериш?
Онлајн шопинг Гледам порачувате од АлиЕкспрес, јас лани сакав да порачам од тука ама ми излегуваше нешто дека не стига тука , а и на фб страната прочитав доста негативни коментари и се откажав Како се гледа тоа кој е сигурен продавач, да не ми отидат парите јабана И ако може да ми каже нешто што да пишам во она key words , shipping method ( кој да го изберам) немам порачувано до сега и не се разбирам баш
Онлајн шопинг Кога ќе гледаш некој производ од десната страна горе има рејтинг со проценти за селерот или ако ја отвориш продавницата на некој селер погледни во feedback од менито.
Онлајн шопинг Фала ти Ми се допаѓа една јакничка , цената и е 11 долари, но одоздола пишува 26 долари to macedonia via China Post Air Mail , и сега се збунив
Онлајн шопинг Тоа значи дека имаш 26 долара шипинг. Ако сакаш да бараш производи без шипинг само избери Free shipping, горе е кај key words.
Онлајн шопинг Ајде пак јас трепки вештачки сте купиле ли од алиекспрес гледам ефтини се ама дали ае квалитетни..
Онлајн шопинг дали кога одкажувате порачка добивате известување преку порака дека се вратени парите на сметка или треба да се оди во банка да се провери? Јас одкако ја направив порачката селерот ме извести дека нема од таа боја да си одберам друга
Онлајн шопинг Откако ќе се согласат да ти ги вратат парите, треба да поминат 7-10 дена за да ти легнат на сметка. А јас си проверувам на нлбклик, да не одам по банки и банкомати. А ако немаш онлајн сметка, тогаш мораш да одиш до банка.