Мене од таму ми стигнаа за 10 дена. Од Кан оди за Швајцарија (или Шведска не ми текнува) и од таму за Скопје Имам слушнато дека на некои поспоро им стигнуваат од таму, ама мене ми стигна значително побрзо отколку преку Пекинг-Прага
Јас чекав порачка од Кан цеееел месец , само во Кан дремеше. Во патувањето на пратките нема рок,може да стигне и за две недели и за 2 месеци.
Ај и јас да си прашам... нарачавме патики, пред 5 дена, е сега убаво си пишува дека селерот ја процесира нарачката и деновите си одбројуваат еве веќе до 16ти ден е стигнато и толку. Во ред ли е или треба да преземам нешто? Се извинувам ако е глупо прашањето, прв пат порачувам и не сум во тек со настаниве многу многу...
епа вероватно нарачката имала рок за праќање 20 дена...и пошто сте порачале пред 5 дена тоа одбројува од позади и стигнало до 16..значи продавачот има уште 16 дена да ја прати порачката..ако не ја прати во тој рок,автоматски се враќаат парите...ако за 1 недела нема уште пратено можеш да му пишеш,некои треба да ги погњавиш за да ти ја пратат побрзо
http://www.aliexpress.com/item/New-2014 ... 93692.html сакам да го нарачам ова но некако слабо фидбекс ми има селеров Ај една проверка направете ми
дечки има некоја од вас нарачувано од AliExpress од оние сетови за нокти што се со гел,со тоа лаПата за печење? искуства совет? и може линк од продавачот оние што имаат нарачано?
Другарка го нарача овој сет http://www.aliexpress.com/item/Pro-Nail ... 38028.html и стигна многу брзо за 10-15 дена бидејќи е преку хонг конг. Ама не знамда ти кажам за квалитетот. Вака од на изглед беше задоволна, но сега пред некој ден стави гел , па сеуште не знаеме колку денови ќе и издржи.
Јас имам нарачувано сет со гелови од ибеј ама геловите не се воопшто квалитетни , за 2 дена паѓаат, другите работи се ок, она нека си порача сет ама без гелови
можеш да ја прашаш другарка ти дали ова машинчево за стругање што е ова розевово е со полнач или на батерии е?
Сега прв пат порачав од али експрес па ќе видиме што ќе биде, дали ќе биде исто како што е порачано. Порачав маска за телефон и Naked basic urban decay eyeshadows palette па ќе видиме како ќе се погодат. Овие од НАКЕД многу ги фалат, мат сенки се и викаат дека не паѓале. Во Скопје барав маска со светови нешто за телефонот и немаше имаше само обични силиконски во боја. Не се скапи многу па ќе видиме кога ќе стигнат какви ќе бидат.
Машинчево е со полнач т.е. електричен а инаку јас си купив еден од ибеј за 3 евра на батерии има и додатоци, супер е
Па почекај, јас имав порачано патики исто на 17ти Феруари и ми стигна меил дури на 3ти Март дека ми се пратени. Чекам испорака сега. Кога ќе ти стигне меил дека нарачката ти е пратена ќе добиеш и трекинг намбр за да можеш да си ја следиш пратката. мене ми пишува дека крајнот рок на доставување ми е 4ти Април ако не стигне до тогаш ќе ми вратат пари.
дали некој има купено ваков прслук на лепенки http://www.aliexpress.com/item-img/...e-Self-Adhesive-Bra-Cup-A-B-C/1295459389.html сакам да го нарачам нонезнам дали функционира силиконот -дали лепи (да не ми падне на сред вечер па да бидам смешна) фустанот ми е со гол грб а несакам да носам силиконска лента- многу грдо ми изгледа
Aj може да ми ја каже некој постапката за нарачка одкако ке се регистрирам на алиеџпресс, што да направам понатаму?
За да можиш да нарачаш потребно е посебна картичка за online купување или пак тоа е исто со траксациона сметка не ми е јасно..