Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

AliExpress

Дискусија во 'Мода и стил' започната од pamelche, 27 февруари 2013.

1. nate-natali

nate-natali Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    4
    За колку време од прилика стигнуваат пратките од Кан?

2. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2013
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    9.167
    Мене од таму ми стигнаа за 10 дена. Од Кан оди за Швајцарија (или Шведска не ми текнува) и од таму за Скопје :)
    Имам слушнато дека на некои поспоро им стигнуваат од таму, ама мене ми стигна значително побрзо отколку преку Пекинг-Прага ;)

3. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Јас чекав порачка од Кан цеееел месец , само во Кан дремеше. Во патувањето на пратките нема рок,може да стигне и за две недели и за 2 месеци.

4. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.466
    Допаѓања:
    34.751
    Ај и јас да си прашам... нарачавме патики, пред 5 дена, е сега убаво си пишува дека селерот ја процесира нарачката и деновите си одбројуваат еве веќе до 16ти ден е стигнато и толку. Во ред ли е или треба да преземам нешто? Се извинувам ако е глупо прашањето, прв пат порачувам и не сум во тек со настаниве многу многу...

5. doubleinfinity

doubleinfinity Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    2.335
    Допаѓања:
    4.608
    епа вероватно нарачката имала рок за праќање 20 дена...и пошто сте порачале пред 5 дена тоа одбројува од позади и стигнало до 16..значи продавачот има уште 16 дена да ја прати порачката..ако не ја прати во тој рок,автоматски се враќаат парите...ако за 1 недела нема уште пратено можеш да му пишеш,некои треба да ги погњавиш за да ти ја пратат побрзо

На LaDyDoLl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
  7. bbutterfly

bbutterfly Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    12
    дечки има некоја од вас нарачувано од AliExpress од оние сетови за нокти што се со гел,со тоа лаПата за печење? искуства совет? и може линк од продавачот оние што имаат нарачано? :)

8. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    Другарка го нарача овој сет http://www.aliexpress.com/item/Pro-Nail ... 38028.html и стигна многу брзо за 10-15 дена бидејќи е преку хонг конг. Ама не знамда ти кажам за квалитетот. Вака од на изглед беше задоволна, но сега пред некој ден стави гел , па сеуште не знаеме колку денови ќе и издржи. :)

9. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.639
    Допаѓања:
    106.675

Јас имам нарачувано сет со гелови од ибеј ама геловите не се воопшто квалитетни , за 2 дена паѓаат, другите работи се ок, она нека си порача сет ама без гелови :)

10. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Мене ми стигна пратката за први април што ми беше. Добро е ми погодија. До сега немало утка. 8)

11. bbutterfly

bbutterfly Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    12

можеш да ја прашаш другарка ти дали ова машинчево за стругање што е ова розевово е со полнач или на батерии е?

12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Сега прв пат порачав од али експрес па ќе видиме што ќе биде, дали ќе биде исто како што е порачано.
    Порачав маска за телефон и Naked basic urban decay eyeshadows palette па ќе видиме како ќе се погодат.
    Овие од НАКЕД многу ги фалат, мат сенки се и викаат дека не паѓале.

Во Скопје барав маска со светови нешто за телефонот и немаше имаше само обични силиконски во боја.
    Не се скапи многу па ќе видиме кога ќе стигнат какви ќе бидат. 8)

13. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.639
    Допаѓања:
    106.675

Машинчево е со полнач т.е. електричен а инаку јас си купив еден од ибеј за 3 евра на батерии има и додатоци, супер е

14. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    Прашав на струја е :)

15. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Па почекај, јас имав порачано патики исто на 17ти Феруари и ми стигна меил дури на 3ти Март дека ми се пратени. Чекам испорака сега. Кога ќе ти стигне меил дека нарачката ти е пратена ќе добиеш и трекинг намбр за да можеш да си ја следиш пратката. мене ми пишува дека крајнот рок на доставување ми е 4ти Април ако не стигне до тогаш ќе ми вратат пари.

На LaDyDoLl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.667
    Допаѓања:
    6.231
    дали некој има купено ваков прслук на лепенки
    http://www.aliexpress.com/item-img/...e-Self-Adhesive-Bra-Cup-A-B-C/1295459389.html
    сакам да го нарачам нонезнам дали функционира силиконот -дали лепи (да не ми падне на сред вечер па да бидам смешна)
    фустанот ми е со гол грб а несакам да носам силиконска лента- многу грдо ми изгледа

17. mari4e.19oo

mari4e.19oo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2014
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    11
    Aj може да ми ја каже некој постапката за нарачка одкако ке се регистрирам на алиеџпресс, што да направам понатаму?

18. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    За да можиш да нарачаш потребно е посебна картичка за online купување или пак тоа е исто со траксациона сметка :^) не ми е јасно..

19. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    да да многу се добрииии !

20. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на: