значи во регистер прозорецот треба да пополниш податоци од каде си што си која си..потоа одиш не накој прозивод и buy now и ќе бираш со што плаќаш виза, маестро и ќе треба поввторно да пополниш бројките не сметката и др податоци и каде на која адреса и име да стигне нарацката..потоа чека 24 часа дали ќе ти ги одобрат парите доколку ги одобрат ќе почне доставата..ако имаш нешто др нејасно пвт мила
Феминки имаме проблем. На тоа за tracking пишува дестинација Мексико. Кога ке сменам во Македонија пишува not found. Дали кога ќе стигне во Мексико ќе се префрли до Македонија или утната е нарачката?? Помош
Не е утната порачката, системот знае да ја утне дестинацијата, т.е погрешно ја внесуваат. Мене ми се случило неколку пати, а нарачките пристигнале.
Конкретно за Али експрес, може да се порача со било каква картичка, Master, Visa, Visa Elektron, не е ограничено купувањето само со таквата посебна картичка за online купување Инаку за потполнување на податоците, ги внесуваш тие од банкоматската картичка.
Колку наjмногу се чека за нарачката? Пишува 60 дена прочитав,ама сепак до Македониjа ме интересира ете вие што сте нарачувале колку чекавте.
Зависи, секогаш различно. Мене најрано ми има стигнато порачка за околу 2 недели, а имам приметено дека најбрзо стигнуваат порачките што одат преку China Post Air Mail.
Родителите беа нарачале патики од странава и пристигнаа за 4 недели.Баш е ефтино и сигурно за нарачување.
Од каде да извадам картичка за нарачување,дали може од стопанска?И дали треба да си вработен за да извадиш? И неможе со мастер дебитна да се нарачува така?
Нарачав една кошулка пред 10дена и сеа кога проверив дали е пуштена на 17track. и ми пишува дека таа пратка е пристигната во Русија пред 16дена, а јас ја нарачав пред 10дена. Може ли некоја да ми каже во што е проблемот? Дали tracking number e погрешен или нешто друго е?
Или ти е даден погрешен тракинг број или лажен, да мислиш дека е пратена, отвори диспјут, да ти вратат парите, па селерот нека му ја мисли.
Сакав да ве прашам како да купувам прстени,на пример ,кај нас кога купувам обична бижутерија,бројот ми е16 или 17,ама вака по нивни броеви не знам. што мислите,ако сте купувале прстен,кој број ми е соодветен?
Кога правам Confirm order ми бара Country Code покрај поштенскиот број на градот? Таму што треба да се внеси за Македонија?
Нарачав јас пред некој ден фустан од 40 евра , проверив во банка парите ги беа повлечиле па сега ќе видиме што ќе биде , инаку ефтино е многу а има преубави работи !