Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

AliExpress

Дискусија во 'Мода и стил' започната од pamelche, 27 февруари 2013.

1. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Си имам нарачано неколку работи од Алиекспрес, само еднаш се зафркнав со една пролетна јакна, ми се виде прилично евтина и реков да ја нарачам, воедно тоа беше и моето прво искуство со страната. Излезе дека продавницата е лажна, воопшто не посветив внимание на фидбекот но за среќа ми ги вратија парите по месец и пол, не се работеше за повеќе од 250-300 денари.
    Ташна, мантил, кошулка, infinite шалчиња, досега се што сум нарачала било со солиден квалитет. Ми се прави ќеф да земам некоја подебела јакна или дуксер но се плашам да не се разочарам хаха. Сега чекам една маичка на кратки ракави и очила за сонце да ми стасаат каде и да е.

http://www.aliexpress.com/snapshot/6028541392.html

http://www.aliexpress.com/snapshot/6025781707.html

2. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Убаво е нагласено lot, значи цената ти е за 50 pieces, не можеш да земеш само 1 , а секако е дадена цената за 1 , за да знаеш колку ќе ти излезе 1.
    Внимавајте со ова кога стои лот, се мисли на големо, да не ве буни после поединечната цена, таа си е секако дадана, за да знаете колко е едно парче.

3. cath

cath Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    9
    Онлајн шопинг

Здраво девојки
    пред 1 месец порачав од шарениве рози и вчера ми стигнаа
    http://www.aliexpress.com/item/Love-Is- ... 94072.html
    дали има некој искуство со нив, дали знаете како се садат, бидејќи на неколку сајтови прочитав дека прво требало 2-3 месеци да бидат во фрижидер, дали е ова точно?

4. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Онлајн шопинг

И јас сакам да нарачам вакви. Колку семиња нарача ти?

5. cath

cath Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    9
    Го нарачав цел комплет и вкупно 600 семки ми стигнаа, убаво спакувани секоја боја посебно, и плус селерот ми испратил како подарок и неколку семки од некое друго цвеќе :)

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  6. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.369
    Случајно налетав на маичкиве па викам да ги споделам и со вас, по 5 долари се и 0.99 шипинг, што значи 6 долари, симпатични се, а посебно за тие пари мислам дека океј се :) Јас ќе си нарачам со Дизни карактер некоја :D И да имаат многу порачки на маичкиве,супер е фидбекот :) http://www.aliexpress.com/item/2014-New ... 54482.html

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  7. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.640
    Допаѓања:
    106.676

ќе седат 24 часаб во вода, водата да биде млака, потоа се ставаат во саксија со песок , и треба да седат внатре 40 дена па ако пораснат мали гранчиња потоа ги префрлуваш во земја и тоа е тоа, јас уште 2 недели чкам па ќе видиме инаку не сум голем оптимист дека ке пораснат :D инаку јас порачав шарени и сини и плус семе гоџи бери

8. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Може ли некоја феминка која веќе има порачувано од овде, а која може да одвои малку време да ми помогне, да ми пише лп?

9. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    Имам една пратка што моментално е во Русија :^) Му се случило некому досега од таму да му иде пратката?

10. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.640
    Допаѓања:
    106.676
    Да ти кажам мене ми пишуваше вчера на тоа трак17 деѓа пратката ми е о аргентина и кога денес оп ми стигна,мислам глупости

11. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    При порачување мора ли да се напише телефонски број?

12. despin4e05

despin4e05 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2013
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    14
    И кај мене пишува така на една пратка.. и нз што е работата.. Сепак ќе почекам да видам дали ќе ми пристигне.

13. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Јас лани нарачав јагодки ползечки ама не ми никна ништо ,сега нарачав од шарените рози и розеви мислам и нарачав пеперуткасти орхидеи ,ги ставив да отстојат во топла вода и после ги засадив во хумус таков за расад што е посебно од стиропор направени ги засадив во неделата ,ако ми никнат ќе ви пишам :)

14. macamaca24

macamaca24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    79
    јас сакам да прашам нешто............ се затрчав и порачав обетки по цена од 0,80 евра,ама после видов за ова михед ордер минимал 15евра........ ме интересира дали ке го добијам тој еден пар обетки по цена од 0,80? пошто само еден пар порачав.да не биде поскап дека е само еден? :worried:

15. M.laDy

M.laDy Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    905
    Допаѓања:
    798
    Селерот ќе ти пише порака дека мора да доплатиш шипинг за да ти ја прати порачката или пак да направиш порачка во висина од 15$, ако не сакаш да доплатиш ќе ја откажеш порачката и парите ќе ти ги вратат на сметка. А дали ќе ти ги пратат обетките без да доплатиш ништо незнам.

16. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.383
    Допаѓања:
    171.573
    Сакам да прашам нешто
    Дали некои има порачано од али тренерки адидас или најк и дали му стигнаа ???
    Зборот ми е дали ги пустаат на царина или ги запленуваат ?
    Се работи за еден пар тренерки адидас?

17. mamma

mamma Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    26
    Сакам да нарачам за двете керки фустанчиња едната 5 мес.а другата 3.5 години е сега по која мерка нарачувате ус или?се мислам да не им се големи или мали...хелп

18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Девојки ми стигнаа материјалите што ги порачав вчера за не цел месец значи супер се изненадив, сега имам порачано и некои други ситници сигурно и ттие во различно време ќе стигнат сакам да прашам дали помалите работи ви ги носеа дома и вас како мене наочарите што ми стигнаја ми ги донесоја дома, или таму си погигавте све во пошта?

19. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    Мене до сега се ми носат дома, освен ако нема никој оставаат картонче да одам да си го подигнам пакетот.

20. jb82

jb82 Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    299
    Може линк од селерот, и во соодветната тема за искуства за онлај шопинг да пишеш какви материјали си земала и ако може некоја сликичка да ставиш? :*