Си имам нарачано неколку работи од Алиекспрес, само еднаш се зафркнав со една пролетна јакна, ми се виде прилично евтина и реков да ја нарачам, воедно тоа беше и моето прво искуство со страната. Излезе дека продавницата е лажна, воопшто не посветив внимание на фидбекот но за среќа ми ги вратија парите по месец и пол, не се работеше за повеќе од 250-300 денари. Ташна, мантил, кошулка, infinite шалчиња, досега се што сум нарачала било со солиден квалитет. Ми се прави ќеф да земам некоја подебела јакна или дуксер но се плашам да не се разочарам хаха. Сега чекам една маичка на кратки ракави и очила за сонце да ми стасаат каде и да е. http://www.aliexpress.com/snapshot/6028541392.html http://www.aliexpress.com/snapshot/6025781707.html
Убаво е нагласено lot, значи цената ти е за 50 pieces, не можеш да земеш само 1 , а секако е дадена цената за 1 , за да знаеш колку ќе ти излезе 1. Внимавајте со ова кога стои лот, се мисли на големо, да не ве буни после поединечната цена, таа си е секако дадана, за да знаете колко е едно парче.
Онлајн шопинг Здраво девојки пред 1 месец порачав од шарениве рози и вчера ми стигнаа http://www.aliexpress.com/item/Love-Is- ... 94072.html дали има некој искуство со нив, дали знаете како се садат, бидејќи на неколку сајтови прочитав дека прво требало 2-3 месеци да бидат во фрижидер, дали е ова точно?
Го нарачав цел комплет и вкупно 600 семки ми стигнаа, убаво спакувани секоја боја посебно, и плус селерот ми испратил како подарок и неколку семки од некое друго цвеќе
Случајно налетав на маичкиве па викам да ги споделам и со вас, по 5 долари се и 0.99 шипинг, што значи 6 долари, симпатични се, а посебно за тие пари мислам дека океј се Јас ќе си нарачам со Дизни карактер некоја И да имаат многу порачки на маичкиве,супер е фидбекот http://www.aliexpress.com/item/2014-New ... 54482.html
ќе седат 24 часаб во вода, водата да биде млака, потоа се ставаат во саксија со песок , и треба да седат внатре 40 дена па ако пораснат мали гранчиња потоа ги префрлуваш во земја и тоа е тоа, јас уште 2 недели чкам па ќе видиме инаку не сум голем оптимист дека ке пораснат инаку јас порачав шарени и сини и плус семе гоџи бери
Може ли некоја феминка која веќе има порачувано од овде, а која може да одвои малку време да ми помогне, да ми пише лп?
Да ти кажам мене ми пишуваше вчера на тоа трак17 деѓа пратката ми е о аргентина и кога денес оп ми стигна,мислам глупости
И кај мене пишува така на една пратка.. и нз што е работата.. Сепак ќе почекам да видам дали ќе ми пристигне.
Јас лани нарачав јагодки ползечки ама не ми никна ништо ,сега нарачав од шарените рози и розеви мислам и нарачав пеперуткасти орхидеи ,ги ставив да отстојат во топла вода и после ги засадив во хумус таков за расад што е посебно од стиропор направени ги засадив во неделата ,ако ми никнат ќе ви пишам
јас сакам да прашам нешто............ се затрчав и порачав обетки по цена од 0,80 евра,ама после видов за ова михед ордер минимал 15евра........ ме интересира дали ке го добијам тој еден пар обетки по цена од 0,80? пошто само еден пар порачав.да не биде поскап дека е само еден?
Селерот ќе ти пише порака дека мора да доплатиш шипинг за да ти ја прати порачката или пак да направиш порачка во висина од 15$, ако не сакаш да доплатиш ќе ја откажеш порачката и парите ќе ти ги вратат на сметка. А дали ќе ти ги пратат обетките без да доплатиш ништо незнам.
Сакам да прашам нешто Дали некои има порачано од али тренерки адидас или најк и дали му стигнаа ??? Зборот ми е дали ги пустаат на царина или ги запленуваат ? Се работи за еден пар тренерки адидас?
Сакам да нарачам за двете керки фустанчиња едната 5 мес.а другата 3.5 години е сега по која мерка нарачувате ус или?се мислам да не им се големи или мали...хелп
Девојки ми стигнаа материјалите што ги порачав вчера за не цел месец значи супер се изненадив, сега имам порачано и некои други ситници сигурно и ттие во различно време ќе стигнат сакам да прашам дали помалите работи ви ги носеа дома и вас како мене наочарите што ми стигнаја ми ги донесоја дома, или таму си погигавте све во пошта?
Мене до сега се ми носат дома, освен ако нема никој оставаат картонче да одам да си го подигнам пакетот.
Може линк од селерот, и во соодветната тема за искуства за онлај шопинг да пишеш какви материјали си земала и ако може некоја сликичка да ставиш?