Мамма јас порачав фустанчиња за ќерка ми од еден селер ама од ибеј истиов го има и на алиекспрес ако си заинтересирана е ти пратам линк инаку еве имам објаснато на заљубена111 за детските броеви moda-i-stil/onlajn-proizvodi-iskustva-i-kritiki-t20081/60.html
Абе немам среќа со Алиекспрес. Се нешто кога сакам да порачам одма ми враќаат дека нарачка не праќале под 10$. И сеа едни обетки порачав ми пишаа дека се под 10$ неможе, и после на меил ми стигна оваа порака Your Order 6123146260440 has been shipped Dear Талита This is an e-mail notification to inform you that your order .6123146260440 has been shipped by the seller on 2014.03.12 19:27. You are advised to contact the seller for shipment information.
Препорачајте некој селер што има најразлични работи зошто ако ми се допаѓа една алка он има само алки а јас сакм да има се од аксесорис ???
Па негде од прилика едвај собира списание/А4 формат. Ако сакаш можеш да си ја порачаш ако сакаш ете помала ташна и посветла. Јас сакав посветла, но поголема а излезе помала. Ништо страшно и неа ќе ја износам. Поздрав.
Talita, секогаш пишува во самиот наслов дека минимум е потребна порачка од толку и толку. Обично такви работи има кај ситниот накит, ама знам дека некогаш се случува да бидат фини Кинезиве, па да не ти ја прекинат порачката. Може да таков ќе налеташ
никој ли нема земено адидас,најк,пума од али ме интерсира дали ги добил или му ги заплениле на царина
koritsaki а сантиметрите точни ли им се,да ги измерам јас на пример од рамо до над колена должина и како што пише должината точна ли е??
јас да ти кажам искрено не ја ни мерев , мојава не ни седи да ја измериш затоа јас порачав еден број поголем , она е 3 год а порачав број 4-5. И сосема ок дојде ,малку и е и голем ама до јуни ќе порасне а и подобро поголем да ти дојде него ли мал. Ако сакаш измери ги не сум сигурна дека сантиметрите се точни но јас ти предлагам да си порачаш еден бр поголем ако ќерка ти е 3,5 год земи и број 5-6 а за помалата 3
Го препорачувам Селерот Пратката ми стигна експресно за 11 дена!!! Се изненадив http://www.aliexpress.com/store/713528
Ќе може ли некоја да ми објасни како се порачува и како да ги најдам тие ефтини од 1 долар и за free shipping. Благодарам многу.
Јас го разгледав селерот и има доста работи без шипинг преки Кинеската пошта, има и преку ДХЛ, ама има и преку Кина. Не верувам девојчето да не види некоја сума од 50тина долари па и повеќе за шипинг.
Не ма какво шипиниг. Порачката ми беше околу 13 долари. Не знам дали ми се посреќи или како бидејќи обично чекам еден месец минимум.
Јас имав нарачано патики, ама не Адидас друга марка. И пазев на цената да бидат под 45 евра, ама не можеш да се разбереш со нашиве на царина. Ми бараа да платам царина околу 700 денари и платив што да правам. Така да, пази само на цената. Иначе нема да ти ги запленат. Побогу цела држава ни врие со фејк чанти, патики и што ли уште не.
За цената нема да надминам 45евра тоа сигурно уствари ке гледам и до 22 да не надминат нег има закон испаднато се што е заштитена марка ако ја фатат дека ке ја запленат па затоа си прашувам пред да порачам некој друг со искуства??????
Јас имам искуство со Најк, околу 60 долари, не платив ни царина, ништо. Ми ги донесоа на врата како и останатите пратки.