Другарка ми порачуваше од ВС, бројчето го нарача според нејзините пропорции кои претходно прецизно си ги измери и пак и беа големи горните и тоа доста поголеми, додека долните и беа малце поголеми ама тоа го среди.
Дали има некој порачувано нешто златно ? Ако има, како сте задоволни од нив? Мајка ми сака да си порача прстен, ама па се мислам дали ќе е навистина златен
За златно не знам, но другарка ми порача сребрен прстен (таа сметаше дека не е сребрен туку само така е напишано) и навистина е сребрено
Mims на кои страни за следење глеам спомна нешо....јас нарачав фармерки пред можда две и кусур недели и еве си чекам во бессознание
http://www.aliexpress.com/item/Top-qual ... 25972.html Сакам овие да ги нарачам. Можат брзо да ми стигнат како што на некои им стига за 15 дена итн...?
Shipping: US $9.34 to Macedonia via China Post Air Mail...значи не оди преку ХК поштата која важи за побрза.
ajde i jas da ve prasam mnogu se nerviram imam nekolku poracki na prvata mi pisuva awaiting shipment ostanuvaat uste 3 dena ..... nemam nikakov odgovor od prodavacot mu isprakam poraki no nisto na vtorata i tretata poracka imam goods awaiting acceptance i imam broevi za sledenje a koga pisuvam da gi sledam ne naoga nisto a porackive mi se pusteni mene pred okolu 1 nedela sto e rabotava ako saka nekoj neka mi objasni a na poslednata mi pisuva finished i vo detali nema ni track broj ne pa finished uf se nerviram premnogu sto napraviv ne znam
За првата не се нервирај, многу често тоа се случува - да ги пратат на последниот ден. Втората и третата ќе може да ги следиш откако ќе поминат десет дена, па и повеќе а што се однесува до последната, веројатно селерот ти ги има рефундирано парите, провери ја состојбата на сметката
Спојлер обобо машала... И да, ако така ти корелираат броевите, тој треба да го нарачаш. Точни им се димезиите на табелите. Јас фустанче што сум нарачувала со мерење и споредување со нивни бројки, точно ми испаднало
Абе јас ко Биг Фут сум. А која кинеска пошта ги доставува за 20 дена најкасно како што им стигаат на некои? Горе ми пишаа ама не ја сватив девојката. Некои цифри пишуваше скратени. Како треба да пишува на англиски?
^ има само една кинеска пошта China Post...а погоре ти велеа дека пратките преку Хонг конг стигаат побрзо...значи ќе мора да погодиш продавач кој што е базиран во Х.К. и праќа преку нивната пошта
Денес разбрав дека на 25ти март, односно утре, ќе има попуст. Е сега не ми е јасно тоа со играта што треба да се игра, па ти даваат пари во зависност од тоа колку поени имаш освоено и тие пари можеш да ги искористиш за да си купиш нешто. Ајде некој што има веќе има искуство со ова ако сака нека ми одговори на следниве прашања: 1. Дали играта можам да ја играм постојано? 2. Дали тие пари (или купони) што ќе ги добијам можам да ги користам само на вакви денови или можам да ги искористам кога сакам? 3. Дали треба да чекам 25ти март по нивно време или по наше? (мислам дека е по нивно, ама за секој случај да си прашам) Благодарам однапред
Еве пример на производ кој се испорачува преку ХК пошта http://www.aliexpress.com/item/Nike-Air ... 06360.html . Ќе си читаш што пишува кај Shipping (пр. Free Shippingto Macedonia via HongKong Post Air Mail ), а ХК поштата поретко се сретнува од China post.
Девојкиии,да ве прашам да не порачала некоја од вас патики air max зашто најдов едни,ептен ми фаќаат око а и не се скапи ама ми е страв да не не изгледаат како што се прикажани по сликите