ги обожаваааам.. досега имам носено само со шари али и еднобојните ме влечат, поготово тегет или црвени. еве ги последните што си ги купив
најмногу ги сакам адидас патиките,но и овие се прекрасни имам исти вакви и си ги обожувам: голем поѕдрав и многу бакнежи до сите вас
погоре видов некој бараше со шари од Американското знаме, епа има такви во Vero - New Yorker во Скопје, не исти ама преубави се, и мислам дека беа околу 1000ден. само незнам дали се Converse ама мене многу ми се допаднаа, само шо не бев во Скопје за шопинг, па си купив само една блуза
Високите платнени се околу 3000, зависи какви. А имаш и поскапи од оние со двојно платно или некои други додатоци како нитни и чуда. А ниските незнам колку се, никогаш не сум купила ниски. Веројатно се нешто помалку од високите.
сега со одреден попуст високи можеш да најдеш од 1690 па нагоре зависно што број и како. ниски од 1700 со срценца и нагоре класиката си е иста цена на нив попуст јок
Значи со мојте 2000 на попуст можам да си најдам Да не сум офф. еве имам исти вакви, прееска прв пат ги носев у живот. Јес да ми се број до два поголеми, ама си ги сакам Спојлер + искинати се мојте