другарка моја си имаше вакви купено од скопје , мислам дека се исти , или се многу слични исто со врвки назад
Денес му фрлив окце на едни А овие ми се сон Поубави ми се некако ниските старки и повеќе ми се за во лето со куси пантолончиња
Ги обожавам старките едноставно, посебно кожните. Ги имам во повеќе бои, само приметувам во последно време кај нас ги носат се послаб и послаб квалитет така да јас си ги порачувам на официјалниот сајт, иста цена доаѓа а далеку се поквалитетни. Од кај нас на пример ги носам 1 година максимум, а од странство 3 години без проблем )
Имам три пара моментално, едни кафеави обични, ниски шарени и скроз црни. Сега сакам сиви некои да си купам, или темно зелени...
Сакам старки, ама на туѓа нога некако не ми се дел од стилот,најчесто само за физичко си носам или ептен ако тој ден сакам нешто по кежуал да носам.Имам еден пар ниски еден високи,ама некако не ми даваат пари за нив :/ ама од друга страна многу ми се сфиѓаат тоа што има какви ти душа сака и едноставно ако решиш да купиш сигурно ќе си најдеш онакви какви што си замислил Kaко и да е многу се слатки
Edno ne svakamm zosto lugevo gi vikaat startki ?? Starkitee se nesto posebnoo i bez nivv nema sansa da ziveamm ,a posebno converse i air walk .
Неможам да се замислам без нив Имам 3 пара, едни црни-високи, едни жолти и едни The Who И во план ми е уште да купам, бидејќи пролет, лето, есен, јас само во старки киснам