Вакви можеш да најдеш секаде каде што се продаваат старки. Најголем избор имаш во Конверс-Скопје,и мислам дека вакви има.
Има нови модели на стартки донесено кого го интересира.. Оние што се со боцки ... мн се убави ама и сакпи околу 5000 беа
Вакви да имаше во мојот град одма ке ги земев,преубави ми се и ако премногу ти се допаѓаат не се мисли туку веднаш земај..
Мене како модел многу ми се допаѓаат. Ќе најдеш од нежни-розеви до откачени со принг. Единствено, ми смета што стапалото и нема некоја потпора, затоа што е платно. Инаку, имам еден пар, светло розеви. Им ставив врвки со розев леопард принт. Многу се интересни.
Попусти до -30, -40, и -50 на Converse старките во продавниците на Arthur's. Не се намалени класичните еднобојни ниски и високи модели, туку некои шарени и кожни, но вреди да се погледне. Исто така во секоја од продавниците можете да пополните и честитка, која ќе ја испратат до каде што сакате
Девојкии сте биле ли деновиве до Конверс?Ќе може ли некој да ми каже колку се класични еднобојни старки? Фала однапред
Значи ги обожавам Имам вакви...патика-чизма А ногу би сакала вакви..Ама не купувам оти имам ногу патики(дури и непочнати )..Ама може кога ќе ги износам да купам.
Одете во Шутка и видете каква имитација им имаат направено на старкиве. Навистина се многу слични со оригиналот, 1000ка се. Ама сепак ако се прашувам јас, подобро би дала плус 2000ки и барем нема да ги мислам.
Има ли некоја порачувано старки од Алиекспрес? Јас ги гледав околу 20-тина евра се, на сликите супер ми изгледаат, дури има и бројка 36,5, па се мислев дали да ги порачам? Што велите? Инаку, ги гледав пред некој ден во еден бутик тука, кратките еднобојните се 2990 ден. а тие повисоките 3 илјади и нешто.