Ниските Конверс старки се 2990 денари. Пред некој ден јас ги купив моите први, кремави иако бев тргната да купам црвени ама некако премногу во очи ми паѓаа и не ми се свиѓаа многу.
Колку се детските ниски? Пошо јас носам 35 .. Пробав 36 од тие стандард големи ми се како авиончиња на мене,а баш би сакала едни розевки
Сакам вакви да земам,за поклон за роденден,но незнам дали вакви има кај нас...Ако некој знае нека ми пише или ЛП или тука,ќе ви бидам многу благодарна
Врти-сучи, секогаш се враќам дома со Converse кога ќе тргнам да купувам патики. Моментално овие ми се љубовта, планираме цело лето да се дружиме.
Една моја братучетка беше во Турција поточно во Истамбул си купила старки за 600 денари и тоа оргинал не имитација.Не ми е јасно зошто кај нас се по 3000-4000 а таму по 600 денари
Jas iskreno prasuvam stvarno neznam sto e razlikata pomegju originalot i oni sto im se verna kopija na originalot, znaci kako da se prepoznae kopijata ve molam za iskren odgovor stvarno me interesira...
епа за жал се познава, можеби нема сите да познаат но тој што ги знае оригиналот и што е опседнат со тоа(како мене) ќе познае ќе си познаеш на твојата нога, ѓонот му е потежок на тие што не се оригинал, напред гумата им е некако подебела, назад каде што пишува конверс гумата е испакната а и патиката одоздола не е како кај оригиналот. Ааа заборавив да кажам , оригиналот се 3000 а копијата 800 па види си сега ти
Abe zatoa prasav dali vaka od oko se poznava um nosela drugi marka ama bas za startki all star neam noseno a u plan sum sea u skoro pa zatoa prasav znam i deka cenata im e napola poeftina ama citam ima verni kopii na originalot pa zatoa prasav...
Иначе тие цени од пред неколку години не се веќе. Баш јас кога ги купував високите, мислев дека се 2990, испадна 3090 или 3190 не се сеќавам точно. Ниските се 2990,а високите 3090-3190. Порано пак високите беа 2990, од пред година дена не се тие цени веќе. И да, оние класичните старки никогаш не се на попуст, нивните цени се секогаш тие.
Може некој да ми каже во странство која цена се високите старки? Конкретно ме интересира за Италија, нешто пефтини се од тука или?
Зависи на кое место. Сестра ми од Римини пред една недела ги купи 55 евра (Made in Vietnam) и некни од Милано уште едни 73 евра (Made in India). И двата се високи.
Аууу Милано што направиле, ама бејсик моделот или некои нови модели се толку скапи? Инаку има еден аутлет во близина на Австриска граница кај областа Тирол (Австрија) тука се нешто по ефтини негде околу 40 евра. Значи да да не се замарам исто ќе му дојде +/- некој денар туку разлика во квалитетот дали има? Зашто на овие од тука два месеци преку сила, пука гумата, се прави дупка кај петата или некој незнае да оди... Не прашувам за мене, ја не сум проблематична си нарачав од Али и си ги цепам за натака навака
Бејсик бе, и двата се тегет високи, класичниот модел. У Римини немало број. Затоа од Милано вторите. Мене ако ме прашуваш, Made in Vietnam се доста поквалитетни. И малку потешки се онака на грамажа. Made in China мислам дека се најшкарт, ама пак кај нас само такво производство се. Ваљда и тоа е разлика во цена. Шо знам...
Високи или ниски СТАРКИ и која боја? Ниски дефинитивно! Високите ми се тешки за облекување,а ниските одма ги облекуваш.А боја било какви.Може и шарени да се,не ми е многу важно тоа