Високи или ниски СТАРКИ и која боја? http://media.cdn.impericon.com/medi...cwashedhican_jesterred_shoes_lifestyle_lg.jpg http://images6.fanpop.com/image/photos/33700000/converse-converse-33758764-1500-1341.jpg aaa вакви несакам да видам, ми се
Високи или ниски СТАРКИ и која боја? високи ниски , секакви и боја секаква обожавам стартки најомилени ми се црните едно време ваквии сакав многу
Девојки денес ми стигнаа старките од Алиекспрес, се израдував ама кога ги пробав испадна дека сум згрешила со бројчето..Носам 37 а добив 39 (иако се изнамачив со бројчињата US/EU) Некоја од вас да не е заинтересирана да и ги продадам, нормално за 22$ колку што и ги земав.(Се извинувам што малку сум офф ама вака мислам дека ќе биде поедноставно отколку да ги враќам во Кина) Едит:Ако има некој заинтересиран можам да ви дадам уште некоја фотографија да се уверите дека се до детал исти со оригиналот, пишете ми во ЛП (инаку од Скопје сум).
многу ги сакам високи, ниски, со цвеќиња,обични буквално секакви... сега сум во план да си купам само незнам какви..сакам секакви
Се извинувам прашањево можеби е глупо и не е за во оваа тема, но затоа што немам многу пари на располагање ме интересира да не знае некој колку пари се Converse ниски бели во продавницата на Converse Битола.. фала
Сакам да си купам стартки, па не знам каква боја, што ми предлагате вие, каква боја би одговарала на се’? Јас мислам сиви ама сепак не знам...
Да, сиви ќе ти одговараат на се, но исто и бели би ти одговарале. Види си и каква облека повеќе имаш за да можеш поубаво да си искомбинираш. Ама стартки како стартки, особено бели или пак сиви како што напомена ти сигурна сум дека ќе ти одговараат со се.
Само што не се стартки туку старки, кога толку ги обожавате срамота е името да не им го знаете.Значи јас досега не носев, општо патики купувам на 3-4 год. од причина што не носам и тоа никогаш не купувам скапи, сега сум во потрага пошто старите веќе ептен се демоде, па кога брат ми веќе е во Америка си реков да му порачам да ми купи ниски, бели, ќе се најдат, тие така ми се најобични и најневпечатливи па затоа одбрав такви.Инаку убави ми се, ама онака за поспортски стилови и за некои дечки што така се носат, иако гледам дека има убави комбинации со нив и малку посвечени и поинтересни, сепак јас така не би ги комбинирала.
Јас лично не ги обожавам толку многу, ама симпатични ми се. А за името, одсекогаш сум имала забуна помеѓу старки и стартки. Од сега ќе знам.
Знае некој кај можам да најда сигурно бели ниски старки 35че или 34че? Во една продавница ми рекоа дека немало ниски детски,никаде не сум можела да најдам. А баш пред некој ден пробав ниски детски крем.. :/