По се изгледа дека ќе си купиме и ќе си носиме , а дали има високи кожени бели на платформа, ти каде гледаше?
За вакви мислеш? Ако да, презгодни се, уште по згодни се од овие ниските со нормална платформа што се.
За вакви и јас мислев само сакам високи до глужд, штом се згодни да си порачам, јас си купувам од Артурс, дали има и некоја друга страна со голем избор? И јас од таму секогаш нарачувам, мислев има и некои други, ама изгледа таму највеќе избор има.
Јас купив три пара до сега ама не сум задоволен од квалитетот. Очекував повеќе, а за изгледот немам збор. Ванс сакам да пробам
Ги гледав лани во sport vision ми легнаа добро на нога,пошто не сум носел уште како мал мислев џабе ќе ги купам. Оваа година гарант ќе си купам високи,ме фасцинира удобноста,а и самата мека влошка. А за квалитет ќе видиме.
Не ги носев многу долго, ама од тие неколку часа за нијанса се потешки од ниските а инаку удобни се, мој првичен впечаток, а за изгледот се подмо*нав од ќеиф , ептен убави по мој вкус
Нема поголем избор на друго место, Артурс се увозници за Мк на оригиналот Converse и Vans и другиве што имаат по некој модел од кај нив ги зимаат. И јас ги пробав на платформа и не само што се прекрасни туку и преудобни се.
Имав како малечко едни црно бели, и едни жолти абе маста им ја извадив од носење. Преудобни. Сеа дур купам други, кузнај кога ќе биде тоа.
Sakam online da naracam,imaat 20% momentalno Jas nosam 37-38. Dali da naracam 38,sto mislite. Obicno patiki 38 naracuvam, 37 mi se mali. Se nadevam ne e "ogromen" i mnogu sirok modelov
Јас 37 носам и патики и кондури, затоа и 37 нарачувам, не се широк модел ако сакаш ќе ти ги сликнам моите да доловиш какви се. Инаку затоа што се платнени се стеснуваат од перење, јас често ги перам , па би те советувала 38 да си порачаш ама ти како сакаш.
Најдобро пиши или јави им се и кажи кој модел го сакаш а ти помогнат да одбереш зашто повеќето се голем калап и ќе ти бидат огромни 38.
Здраво Каде можам да најдам од евтините старки ? Пред 2 години купив од Матстар високи за 450 денари но сега нема Ми требаат за проект ќе ги разубавувам
Јас сум изгледа единствена што има негативно искуство со старкиве. Ми се свиѓаат на изглед, имав три модела и сите ми пукнаа од страна кај палецот за нецела недела. Неам купено со години.