Не е ова изговор, за патика платнена едноставо 4.000ден и кусур е туу мач, и да се потрајни од друга страна брзо избледуваат
Дали некој знае како може да се извади ова извалкано како резултат на дожд? Дали овој материјал може да се пере, дали во машина или рачно?
Startki e nesto sto ne izumira nikogas, a tie sto se po 8000den po nasive prodavnici vcera gledav creva mi se prevrtuvaat demek se bolje nemame nie nisto sto vredi tula sto e za evropski pazar... Jas kupuvam patiki samo od strana pa makar i od GR i veruvajte mi ima razlika i vo cena i vo kvalitet...
Дефинитивно има разлика. Другарка баш отприлика во исто време зема едни конверс тука и едни во Америка кога беше, тие од Америка не мрднаа овие се направија партал....
Startkite ne se isti kako model, adidas isti model tuka i GR ne e ist... Asics tuka kupi drugar so Gel gi plati 100tina evra, jas iatiot model go kupiv od Atina na popust 70e blage veze nemaat eden so drug a kako model po serija se isti, tuka kaj nas nosat samo 3ta klasa Vo masina bez centrifuga na 30stepeni namesto prasok ke stavis alhoholen oces pola casa Taka i se odrzavaat sita patiki beli crni sareni samo so alhoholen oced
ЧеГевара пишувај кирилица Иначе да има разлика во квалитетот, не дека не се оригинал овдешните туку едноставно наменети се за наш пазар
Да не бил некој скоро на Бит Пазар, дали уште таму има фејк оригинал Converse? 4600-4700 се моментално високите, а знам дека ќе испука гумата брзо и апсолутно не вреди.. а изгорев за моделот.
Сум се обидела со нивните кожни и класични патики кои коштаат по 100ев и не ги бива. За пола месец партал стануваат. Доста е со нив, нема шанса веќе за нив да дадам 20ев,а не па 100ев.
Јас ги носам со години мака си немаат, ама маж ми партал ги прави до една година максимум ги носи, повеќе не и тоа кожени, платнени сигурно за 2 месеци ќе ги скине.