Така сум фан на стартки. Друга патикa скоро и да не носам. Значи еден куп купени низ годините. Ама така фалш и така скапи ко сега никогаш не биле. Белите ми пожолтеа. Црните такоџе. Ко 100 години стари.
Zdravo, Dali nekoj tuka probal od novite converse model lift leather, vestacka koza se odnadvor i se potkrenati kako na memori pena, dosta se udobni vaka na proba ama za dolgo nosenje dali se dobri ili se umoruva nogata ? P.s 5700 se pa ne znam dali se isplati
За кожниов модел конкретно не знам како би се покажал, ама мене овие со малку подигнат ѓон (lift) ми се поудобни од класичните Конверс.
Јас имам платнени не кожни, ама и мене овие со подигнат ѓон ми се поудобни од обичните Конверс. Јас со обичните не можам ни километар да изодам, ме стегаат од сите страни, додека со овие и по цел ден носење и пешачење не осеќам ништо.
А примети ли некој разлика во квалитетот на класичните? Јас скоро 10 години немав купено старки, годинава земав класични и приметив дека материјалот е налик хартија, а ѓонот доста полесен и помек. Иако се поудобни вака, некако ептен cheap feel имаат на нога. Побарав на нет, да не случајно се со некоја грешка моиве, ама прочитав дека од 2021 навака користат различни материјали.
Такви се обично кога не се оригинал. Којзнае што носат по нашиве продавници. Сега планирав да купам баш.
Леле сигурно си зела до сега, јас трауми на нозе имам од овие, исти имам само со дезен на нив. Нозе човек да искрши, па со перењето стануваат доста крути и се стеснуваат.
Пробај побарај детска 35ка. Ја отидов во Артурс лани да си купам 35 за возрасни и девојката таму ми вика земи си детска ем поудобна е со перниче внатре ем поефтина, така да побарај може имаат
Никогаш не сум носел старки, па сакам да прашам: -Дали постојат старки што имаат мек ѓон, односно мемори пена (какви што се оние за трчање и пешачење)?