Имам чувствителна кожа со појава на црвенила и бубулици на лицето. Акни немам. Која крема од овие две би ми ја препорачале?
И двете се за чувствителна кожа , ако не ти е многу сува кожата зами ја првата. За таа првата имам читано дека доста девојки се задоволни на форумот
Ти благодарам многу. Извини, уште само да те прашам дали кремата е за младешка кожа, бидејќи имам 20 години.
Мене првата ми правеше бубулици, дополнително ми ја мрсеше Т зоната и ја осеќав како многу да ми е тешка на лицето
Да не знаете во кој ДМ има голем избор на пудриве од Alverde,поточно барам потемни нијанси од таа пудра-коректор што е.Во веро и сити мол нема ништо..
Провери во дм flatiron , мислам таму има највеќе избор од пудриве. Исто така можеш да ги прашаш за по сигурно, да им пишеш порака на нивниот профил на фб, веднаш враќаат
Ја користам кремата од камилица за чувствителна кожа, не ми ја исфрла кожата, ама многу ми ја масти, цел ден светам. Предлог за некоја крема за нормална до комбинирана мрсна младешка кожа, дали некоја од овие е добра?
Нема проблем. Ми го намалува отокот под очите, ми го хидрира тој дел исто така. Ми се допаѓа и посебно што е рол он со метално топче кое многу убаво лади.