Јас сакам да земам шампон на алверде ама кој би бил добар затанка коса без волумен која брзо се масти?
Дали некој ги користел кремата на алверде q10 и пудрата? Дали се добри? (инаку сликава е претходниот месец, да не се буниме со цените ) би сакала да ги пробам па дали вреди да се купат
Јас ги имам користено, пудрата уште ја користам, не е многу покривна, мене ми е ок, ама немам некоја проблематична кожа. И кремот ми беше ок, хидратантен.
Ако не ти треба голема покривност пробај ја оваа. Јас сега ја купив и вака за почеток фино делува. Убав свеж и здрав сјај на лицето дава.
Лани ги немаше овие производи на Алверде со заштитен фактор, годинава гледам ги донеле @Biodevojka дали може твое мислење за составот на производот?
Извини јас што се умешувам, ама јас ја имав кремава и ич не бев задоволна, беше како да сум се намачкала со паштета, буквално бев портокалова и никако не се размачкуваше и не се упиваше. За да упие и за да изгледа колку толку убаво треба да ставиш многу мала количина, ама тоа не е поентата на СПФ крема, посебно не ако си на плажа...
Здаво дага формулата како формула е убава како единствен филтер е присутен титаниум диоксид кој е обложен со алумна така да штити и од УВА и од УВБ. Мора да кажам дека кремите на Алверде оставаат бела трага, особено ако влезеш и во вода (на плажа) не може да ги измиеш од себе. Тоа им е единствена маана инаку како формла се ок. Земи го овој кој не отава бело а мног е убав или овој кој моментално е на попуст и кошта 428 мкд
Део кремата е доказ дека евтин производ работи ефикасно. Пазувите ги остава свежи, макар и да се испотиш, не пропушта мирис. Други производи од брендов не сум пробала, ама кремата позитивно ме изненади.
Имам пишувано неколку пати за деостикот на Алверде и Балеа. Јас ги користам неколку години. Иако, за жал, им е смената структурата моментално, по цврсти се од порано, сепак мене ми се одлични. Предност би дала на Балеа поради поизразениот мирис, Алверде скоро и да нема никаков мирис. Би ти препорачала да го пробаш прво деостикот на Балеа.