1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Alverde козметика

Дискусија во 'Лице' започната од Queen^^, 25 јануари 2016.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.155
    Допаѓања:
    81.663
    Јас ја мешав со крем таа пудра што им е со шпатула, ми се допаѓаше така повеќе отколку кога ја нанесував самостојно. Пудрата самостојно нанесена некако не ми прави мерак, па ја спасив така.
    А оваа од сликава не ми е позната, не ни гледам периодов пудри зашто стварно имам залиха за до крајот на годината минимум. :tmi:

На koritsaki и Annath им се допаѓа ова.
  2. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.903
    Допаѓања:
    108.058
    @Mishela вчера ја пробав и покривноста и е како бб крема, ако немаш нешто многу за покривање ќе ти биде супер. Утре ќе ставам на рака на дневна светлина ќе сликнам како од прилика изгледа. Паштетесто не е со сигурност, баш е лесна како производ. Маана единствена е што чудно мириса, ама кога ќе се нанесе исчезнува мирисот.

И овој производ интересно изгледа. Го видов баш и се мислев помеѓу ова и серумот. Сакам да ја земам и белата пудра во прав нивна, ја имав купено 01 ама ми беше темна.

Камените пудри ги имате пробано? Гледам и серуми имаат за лице, дали вредат?

Топ се производите на Алверде , мене ми се одлични , и квалитетни се и супер цена.

На Mishela и Annath им се допаѓа ова.