Незнам јас сум користела и самсунг и сони и ајпл ама секогаш сум се навраќала на ајфон , полесен е , едноставен е , брз , добар е за користење на долги стази , можеш да имаш најдобро и најново софтвер па и квалитет едно добри 4 год сигурно а и повекје ама не на највисоко ниво , исто ми се допаѓа пошто јас си ја сакам Америка а тоа е нивни произвот , Да може се скапи ама на крајот од денот ти се исплати цената , пошо мн андроид телефони стари пример од 2014 год денес не работат добвро или немаат ништо , а Ајпл Ајфон 6 има се најново од софтвер+систем , па и брзина и мн функции што ги немаат другуте а ајфон 6 ги има , Ти немора да го купиш најновиот ајфон , можеш да купиш постар пример 7мица и пак кје е подобар од пола и више андориди ако не и најдобар , Самсунг пример имаш андроид на тел 3 год навекје , а на Ајпл имаш Иос едно добри 6 год и после имаш 1 год постара верзија Ајфон 5С што е излезен некаде 2013 има Најнов Иос Како Ајфон Х сто е искочен лани и кје има иос 12 што искача за едно месец дена од сега Се надевам ти помогнав , и очекувам да ми вратиш мислење , позз
Neznam zashto site stranci turisti shto gi gledam po Skopje pa i sekade nadvor od Makedonija 90 posto se so Ajfoni .. ??
Вчера искочија новите ајфони,па еве дел од нив да погледнете.На 21ви стигаат во Ск само за инфо,цената сеуште не е позната,ке ве обавестам за 10 дена.
Тотално разочараa Ајпл (Apple) ништо никаква иновација Целта им е да земат што повекје пари за џабе Сега и потврдија дека Самсунг е стварно најдобар и по фер кон народот а и сто пати подобар и по иновативен од нив ..
Пристигнаа и во Скопје новите ајфони,ова се цените. Mobelix | Бр.1 Мобилара НОВО НОВО НОВО iPhone XS - 1149eur iPhone XS MAX - 1249eur Со среќа за тие што ке дадам бубрег
Мислиш дека кај нас во Македонија новиот ајфон можат да си го дозволат само тие што ќе си го продадат бубрегот??
Кажи ми колку ке дадат 1300 евра?3-4 идиоти кој тато и мама им имаат фул кешарица,нека ги заработи цела год со 300 евра плата,па ке правиме муабет дека ке даде 1300 евра за телефон.
Пост пол гнев и зашто идиоти? Децата не се криви што нивните родители се полни пари и не би рекла дека само 3-4 во цела Македонија ќе можат да си приуштат. Па и тие со 300е мислиш не можат да си го купат со кредит?
Зошто мислиш дека во државава има само легачи кои ги трошат парите на мама и тато? Зошто мислиш дека во државава сите млади земаат 300 јура плата? И најбитно, што имаш против децата на богати родители? Ти не сакаш да бидеш богат и твоите деца да ги храниш со златна лажица?
Сакам да земам iPhone 6s Plus 64gb (299€) од iStyle, мислење и/или некој совет?. Најпрво мислев од Ledikom исто така iPhone 6s Plus но со 16gb што би ми било малку.
https://www.smartportal.mk/kompanii/samsung-30-ces-2019-nagradi/ Компанијата Samsung добитник на 30 “CES 2019“ награди за иновации за неверојатен дизајн и инженерство
babi i lugje shto nemaat vrska od tehnologija i go kupuvaat radi logoto - brend a nekoi zaboravaat deka isto i Samsung e brend kako Apple duri i mn podobar poslednive 3 godini .. Sega so S10 mislam deka ushe 1 do 2 godini plus sigurno kje bidat pak na mobilniot vrv vo svetot i kje bide Samsung 5 godini najdobrata nepobedliva firma vo svetot i statusen simbol povreden od Apple 100 pati