алуминиум нерѓосувачки челик- edelstahl титаниум Да. И ако изберам алуминиум не смее да се мокри саатот на пример или? Преголема разлика во цената па ме интересира што поточно ќе биде разликата?
Dali moze da se postavi mobile data na Apple Watch? Napraviv update na software-ot i no nemam nikako da najdam opcija za da mi bide povrzan so mobile data..
Кога си надвор од дома со Bluetooth го поврзуваш? Инаку опција има ама пишува дека не поддржува во сите земји и треба да имаш data plan направено…
Jas imam Apple Watch SE Space Gray skoro crno deka lici i odgovara na sekakva obleka crnoto i beloto nikogash ne izleguvaat od moda Ima 40 mm i 44 mm
Дечки, часовникот ми е купен на 11.11.2021 а Battery Health ми е веќе 99%… После колку време почна да паѓа кај вас Battery Health?
Вака ќе се обидам да објаснам попрецизно за проблемов: Сношти го спремав стариот тел за фабрички рестат и пред да го направам тоа, чепкав во icloud и од таму по грешка го избришав apple watch сеуште спарен. Не знаев дека не треба од icloud пошто мисле дека е поврзан со тел. И сега не можам да го спарам со новиот телефон. Барав во помош на официјалната страна таму пишува да ресетирам часовникот и одново да го спарам. Е сега прашањето ми е дали некој има направено вака и дали ќе е се ок?