А го изгледавте ли видеото од Викторија Сикрет фешн шоуто, настапуваше таа.. Глупости чисти. Толку ми е фејк во изглед а и има баш просечен глас. Мислам сета ова „слава“ не и заслужена.
гласот и е 0,вришти кога пее, дури и некогаш кога ќе и даат песна на мтв менувам канал,ме нервира нејзиниот глас
Се согласувам,Ari е преслатка и прекрасна.Има добар вокал и песнички слатки.Ah ја обожавам бре посебна е
Јас бев приморана да и ги научам песните ради братучедка ми. Она ја слуша многу. Али една песна и мене ми влезе во уво.
Ги слушнавте ли новите песни на Ари? Мене ми се преубави! Полни со емоции, вака одамна не ми биле нејзините песни. Овие ми се фаворит Evan Peters во спотот ми е душа Преголем фан сум му.
Дaa, и ми се допаѓа. Пред ова не ми се допаѓаше стилот на Ариана, некои добри синглови да, очигледно квалитетен вокал, ама толку. Ама овој има некој посебен вајб, ми се допаѓа и овој стил и прилега. Поготово и спотот кога го видов за we can't be friends, во eternal sunshine стил исто. Не знам кога е снимен. Ама пандемијата и се потоа од една страна колку допринесе на тоа и ден денес некои уопште да не се променат и живеат уште поповршно отколку претходно, за некои баш беше промена од корен во позитивна смисла, ранливста си го направи своето. И за време на/по пандемијата излегоа добра дости и по реални звуци, дури и во поп културата, ист случај е и Тејлор Свифт.