Кога читам по туѓи, најјако нешто ми е: Убаваа ***<3333 -Фалаааааа.... Грдаа... -Мило ми е, јас сум Трајка од Долно Дупени...
сајтот е катастрофа немам профил и непланирам најбедно ми е грда си, ваква таква одговор:не си прашан (алоо девојко знаеш што значи зборот ASK) хахахахаха
чиста глупост, млеа едно време за лајк сега а прашање преска ми велат аскни ма неш и јас и моето однесување кое е комбинација од сарказам иронија и цинизам веднаш одвраќаме а што да те прашува кога веѓе го знам одговорот, можам да те прочитам како 1оделенски буквар
Поглупаво, поникакво, по... не знам веќе шо. Ниту имам ниту планирам да имам. Ме нервираат кога гледам какви глупости пишуваат. Алоо? Дали вооопште знате што значи тоа аск? Не поднесувам кога на фејсбук гледам како споделуват линкови: Ајде замарајте, Досаднооо... или пак дел од прашањата. А кога 3-4 се договорат и направат аск и нон-стоп сами си праќаат прашања... таквите само бараат внимание, а тој аск им го овозможува тоа. Тоа е се’. Спојлер Расипа ми се дено, ама испукав се
Јас имам од чиста љубопитност и сега не ми влегува за да можам да го деактивирам, а и онака ич не го користам, еднаш во месец дали влегувам ...
Немам, а искрено нема ни да си направам. Ова е најбедното нешто што можело да се измисли Што има анонимни да се интересираат за мојот приватен живот? Г-Л-У-П-О-С-Т-И! :geek:
Не го мразам аскот, ама никогаш нема ни да си направам. Едноставно ми е многу глупо да одговарам на прашања што ми ги поставува некој анонимен, нема смисла Еднаш гледам на фб едно девојче ставило статус: "Престанете да се замарате со мојот живот, мои правила, мои проблеми, вас ништо не треба да ве интересира !“ , а потоа гледам линк од аск.фм од истото девојче. Ма немој молимте -_-
Немам и не планирам никогаш да имам. Според мене аск-от е невидена бедна глупост .. понатаму не коментирам за да не навредам некого.
Најголема глупост е да имаш аск.фм .... безврска.. прашања како Шо прајш? - еве ништо во ВЦ сум Слика твоја ? ( сликана напрчена) оти раскина со Димитар? - оти си сакав.
А, што е тоа... Аск? Цело време гледам другари и другарки постираат: Прашајте Ме!! Еднаш кога видов, мислам дека ми крвареа очите од тие глупости... :х