Имаб направено профил, сакав да видам како е да се има Аск, но споделувам некои од вашите мислења дека тоа се чисти глупости
http://www.youtube.com/watch?v=U1IPYCPBiqQ еве какви глупости прават на аск.фм пакк оваа и мајкае е викнала пак мајка е уште ја брани .. Господееее.....
По глуп сајт здравје , мислам дека таму има луѓе што имат многу досаден живот Сум гледала профили само на некои до 15-16 години други повозрасни и не сум видела Чиста глупост ама на нив им е убаво
Е уште потрагично е кога ке видиш аск на 19 годишна девојка што завршила средно школо да има , јас кога видов неможев да си поверувам останав без текст, а даа сега ми текна мажена на 18 години исто така +и дете
Овие веб страните од лоши,полоши стануваат..Асков е толку голема глупост,,не ми се верува кој го измислил.Немаат храброст во фаца да си кажат работи,па ајде анонимно ќе си играме
На аск кога ќе пишеш нешто тие одговараат ЛЕТАЈ ОД МОЈ АСК или воопшто не го одговараат прашањето....
Највеќе ги жалам оние кои си поставуваат сами прашања,од типот : срце си <33 и следи одговор знам <33 што направи со глупакот давид?<33 одговор : Ништо,не ме замарајте за него,може само да ми се фати
Поглупаво нешто од аск.фм немам видено...Остави тоа што си пишуваат самите прашања,туку и пишуваат некои глупави реченици: ај се мувамееее,,срце сиии,уште онај го сакашшш? со кого се муваше вчера онаму,ај видеоо,ај сликааа Досадни ми се многу,бетер од мали дечиња се.
Колку ми е глупаво кога ќе видам некој поставил аск и убавезно над линкот напишано ајј прашајте си,ајј досадно ... ,па кога ќе постават видео и се лигават ,па бакнежи и срциња демек пуштаат преку видеото...
Нели е аскот за да се поставуваат прашања... ....Тука бре само навреди,пцовки и нешто несоодветно пишуваат
Овој асков е најглупото нешто што еден човек го измислил.Пишува статус „Што ме прашуваш на аск дојди прашај ме во лице да те видам“..за 2 дена гледаш објавила статус од аскот ОДГОВАРАМ НА СЕКАКВИ ПРАШАЊА! Дали ти тоа мене ме заебаваш ?До кај отидовте бе деца