според мене ова аск.фм е најпростата работа во цел свет, наместо да идат да фатат книга - тие одговараат на прашања од типот: -ај се муваме -срце <33 -леле колку си била убавааа ** -со кого се мваше позади сала?? -уште го сакаш оној ? -ај видео за мене срцка * -дај слика што ја немаш на фб <33 ? и многу други банални прашања па и наредби :Р бидете дами и тие глупи прашања нека ви ѓи постват во очи ако имаат смелост, па и вие самите како не размислите малку пишала статус што ќе ми е аск, прашајте ме што имате у очи ? - по недела дена пишала пак статус прашајте одговарам на се и подолу линк од аскот :Р незнам више останав без зборови едноставно речникот ми се сипразни за мене ова е само многу ниско ништо повеќе не се цените сами себе одговарајќи вакви глупи прашања, многу ќе ми биде мило ако вие што имате сватите што сакаме да ви кажаме ние што реално ја сваќаме оваа страна аск.фм односно таквите ко мене и јас како што прочитав има многу со слична статија ко мојата во главно содржината беше таа ))
Јас сакам да прашам како може да се види датумот на поставеното прашање? Ме интересира едно прашање, но не знам кога е поставено пишува само пред повеќе од една година. Ако знае некој нека пише.
Значи поглупо нешто од ова што ги измислија нема, ниту паκ имало а за дали ќе има сигуρно ќе има пошто κаκо тече вρемето се поглупи и помалоумни ρаботи се измислуваат. Значи ρетκо κој саκа денес да те пρаша во лице, се тоа го пρават анонимно офф луѓе свесно ни ја зимаат пρиватноста и κомуниκацијата во живо а ниκој, ама баш ниκој не е свесен! Сите јадат тоа што ќе им се сеρвиρа!
Јас имав аск до скоро ама го деактивирав.Не дека ми поставуваа некој глупи прашања туку ич не ми поставуваа.А и не сакав. Можеби дека не сум некоја фаца во школо. Па и тие што мислат дека се фаци се никој и ништо се замараат со аскот а тие што им пишуваат само тепаат досада па ај ќе им пишеме на шмизливе. И стватно асков е глупа работа деца се вреѓаат и сл.
Имав акаунт сакав да се зезам,ама имаше премногу глупави прашања,само вреѓање и јас го деактивирав акаунтот,ова аскот е чиста глупост
хаха и јас имав акаунт го деактивирав имаше многу вулгарности и го деактивирав таму сите де јаки и се курчат
интересна е темава морам да признаам инаку немам аск но ме заинтересира и планирам да си направам поздрав
Мене ме интересира само едно за што е измислен аскот и која е неговата намена? Исклучливо за вреѓање или пак...?
Ја користев еден период, но на дечко ми (сега бивши) му сметаше, појма немам зошто, па го деактивирав акаунтот. Сега немам, не ни знаев дека уште постои, скоро видов.