Асков ми е за нафурани третоодделенки ( јас така ги викам инаку 7мо или 8мо ) и живи лигавења А видам некој си го споделил аскот, дескрипшнот е од типот на Досано ми еее... или Ајде досаѓајтееее.... Аве воздушната и сите по азбучен !
[СДК] Сакам да кажам... http://www.youtube.com/watch?v=QP8znAJD ... ature=fvwp ц ц ц.. штоо се постоии не е ask за вакви
Глупости невидени обавезно мораш да видиш: Леле грда омг! А оваа и враќа: Здраво, мило ми е јас сум таа и таа.. Или нешто од типот леле срцка си ми, може некое видео само за мене со срценце и бакнеж плс, и веднаш и враќа видео, го гледаш каде се бламираат, значи дебили невидени
Леле ова една од најголемите глупости кои постојат денес , а не дека се малку. Добро, која е поентата. Имам едно девојче на фб, ај маани фактот што е позната по тагнување 300 пати на една слика за да добие што повеќе лајкови. По тоа прашањата, цел љубовен живот си го раскажува, како раскинала со дечкото, поради што, како се запознале. Кога некој ќе постави безобразно прашање, као у стил, иронични одговори, ау мау. Демек јако ги спушта на земја . Што е најглупаво, објавуваат нон-стоп линкови со изговор досадно, ау да, баш нема што да се прави па тоа. Кое задоволство се вади само од ова, не знам . Арно си кажал Јипмен, се пресмеав .
Немам, а нема ни да имам пишала една: Замарајтее ајдее и пишале прашање: Си се мувала со Стојко ? ( го тропнав имево)и одговорила: Абе ајде не замарајте сега....
Јас веќе се изјаснив во СДК..аскот,па тоа е жива глупост според мене И еве го моето мислење за аскот(ова од темата СДК што го пишав)
Стварно не разбирам која им е целта на тие што се пезаат на аск-от, ваљда им недостасува внимание, па се обидуваат со такви глупости да го привлечат.
Оф лееле мајко.... Ако ја познаваш те молам пренеси и од мене под хитно да оди да се лечи на психијатар или да се фрли низ балкон... Спојлер Види го одговорот... P.S каде беше бе она смајли кое се крсти?
асков е жива глупост...пишале на фб замарајте...се даваат глупи одговори а утре поглупи прашања има..некогаш забавно ми ее некој да ги завракавам..и поставам некои глупо прашања..па ајде сега..сакавте да ве замарат..па еве ви сега...немам а ниту ќе имам...
леле бдч....прв пат слушам и на прва утисак:најглупо нештоооо што постои!!!! тоа само оние славнине кои незнаат како да се појават во медиуми па ќе се глупираат со ова и со ред други глупости и непотребни скандали!