покрај тоа со докторката - Kristinko ti ne mi se nrviraj oni taka ti vikat oti ti lubomorat mori oti tatko ti e dokroka ti ne se sekiraj ce viat oni Kristina Taka e morii u pravo si <33333333 (сама си го има напишано) http://ask.fm/Kristinahababa/answer/25227617765 Nevina znaci dali si imala seks prostaco edna.. ako ne si imala seks kje recis: "Da nevina sum" ako si imala seks kje recish " Ne sum nevina" ! Nevina li si znaci glupa li si..a ti si nevina pravo sa ti kazum ja i ti morame da raskineme -matej Neeee matejceee ne gi slusaj ovie ofcurite telorski ovde si te se nevinii ( te sgakam BOLNA SI BE TII ALOO ? Bobi Mne sum bolna mori ko sum bolna tato surup mi dava Kristina , te prashav neshto , dali sakash da imame seks ? - Matej sto da imam keks/? да не беше 8-9 години, ќе помислев дека е неверојатно саркастична.... Мислев мојата генерација била зае*ана ама во грешка сум била, после нас ќе има се поглупи и поглупи, наместо со интернетов поинтелегентни да стануваат генерациите, поглупи ќе стануваат.. ми иди да -
Имав едно време, ама ми стана некако досадно, па го избришав. Сега нема да ми падне на памет да направам нов.
Аск е за оние кои немаат храброст за се да им кажат в лице, па тоа го прават на аск- тоа ти е анонимност Иначе тие шо поставуваат прашања се дволични луѓе, на аск пишат ваква си таква, а во живо ,,најдобри другарки,, се..
Молам? 8-9 години ? Сигурна ли си дека има толку ? Јас неверувам дека има толку,мислам дека има повеќе...Ама девојчево е....
прво мислев дека е толку, на профилната како на толку личи, ама - http://ask.fm/Kristinahababa/answer/25080395493 уште потрагично ако е 12-13.. или е ептен глупава или е лажен профил и се зафркава, ама ако е вистинска..
Нема шанси оваа да има 8-9 години. Само тоа што викаш,трагично е тоа што девојчево има 12-13 години (не би поомислила на повеќе) Само се чудам дали е олку проста или е без култура и знаење ?! Па да,би можела тоа да го прави намерно за да биде во центарот на вниманието ама богами со овој начин им служи како потсмев на многумина...
tea4e - некој има направено лажен аск демек е Матеј и него некој му има пишувано дека е вистинска и дека цел клас и се смее... и јас се чудам како може толку да е проста, а можеби и нешто не е во ред со девојчево (некој ментален проблем).. ама ако е така, незнам што прават родителите додека сите им ја исмејуваат ќерката
Ask-крајно глупаво, тоа што неможат да ти го кажат во лице ти го пишуваат таму, ти пишуваат глупости, а секако ќе се најде и некој паметен да ти направи и лажен аск. -.-
аск.фм е врвот на глупавоста на човекот. овој сајт или што и да е покажува само колку човекот е опседнат со интернетот и колку е недораснат. поглупаво нешто никогаш нема да се измисли. ова е врвот.
Сајтов е многу глуп па кога ќе те молат да ги прашаш нешто ужас ова го отвараат само(да не кажам боље)
Според мене аск прават или некои "популарни" т.е дигнати кој после ќе можат да се фалат колку прашања имал на аскот .. или некој од досада што нема друга работа и му текнало да се глупира -.- и коа го прашат нешто тој враќа ајде дој на чат .. па ја ако сакав да те прашам на чат немаше на аск да ти пишам .. немам аск, додуша несакам ни да имам
Ова е најголемата бедотија во последно време. Дечишта од по 12-13 години највеќе го користат, по сто пати на фејсбук објавуваат линкови, други дечишта им пишуваат секакви безобразлуци, па се навредуваат, па ај на chat, па знам која си, па лажен е профилов игнорирајте го. Ајде дечиштава што нема кој да ги поприбере-нема, ама па и повозрасни, скроз се испуштаат по вакви сајтови каде што можат да останат анонимни, демек секој може се да ме праша и се да ми каже.