Доделено Balea млеко, шампон и балсам за сува и оштетена коса

Дискусија во 'dm drogerie markt' започната од dm drogerie markt, 10 ноември 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.189
    Допаѓања:
    23.246
    (y) И јас се согласувам :D

На Mimi123 и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  2. Marina89

Marina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    42
    Она за кое што сонува секоја жена, здрава и негувана коса и го овозможува само и само ДМ Маркет ,со помош на прекрасните производи на Балеа,кои иако не сум од место во кое има ваков маркет сум имала чест да ги пробам и да се воодушевам. (тешко на моите другарки кои се задолжени за набавка). Еден гоооооооолем LIKE за ДМ и Балеа!(y)(y)

На LadyInTheDark му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.757
    Се согласувам со тебе:nod: исто и во мојот град нема ваков маркет:^) а долго време сум по потрага за вакво нешто за мојата сува коса,би сакала да ги пробам.

4. Later

Later Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2014
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    11
    И мојата коса е пепел сува, треба да пробам нешто вакво :)

5. lady.v

lady.v Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2009
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Совршено за мојата долга, виткана и сува коса.. Време е за нешто ново, се надевам ќе бидам задоволна покрај многу безуспешни обиди за пронаоѓање нешто квалитетно...

6. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Се согласувам со идеата да се отвори Дм маркет во другите градови, па да имаме можност да бидеме негувани со производите на Балеа со пристапни цени. Патем сум користела порано млеко за тело кое го добив на подарок од Германија и ми беше незаменливо. Па убаво би било да имам шанса да пробам и други производи. :)

7. sha

sha Нов член

Се зачлени на:
    15 ноември 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Производите на Balea се одлични, имам пробано дел од палетата на истите, се надевам дека ке имам можност да ја пробам и оваа колекција за сува и оштетена коса.

8. Devil99

Devil99 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    45
    balsamot preubav :inlove: ... cista 10 :) (y) , bi sakala i drugte proizvosi da gi probam od balea sigurna sum deka i tie se isto taka dobri kako i balsamot. Pozz:l:

9. CirezD

CirezD Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2014
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    1.486
    Млекото не сум го користела до сега, но женска коса е секогаш спремна за позитивни промени. :)

10. Tufchence

Tufchence Нов член

Се зачлени на:
    12 ноември 2014
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    :l::l::l::l::l:@dm drogerie markt :l::l::l::l::l::l:
    Најдобри сте...Регенераторот вие премногу добар.. БИ БИЛА МНОГУ ЗАДОВОЛНА АКО ГО ДОБИЈАМ ОВОЈ ПОДАРОК..
    ВЕ САКАМ:l::l::l::l:

11. Marty123

Marty123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2014
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Производите на Балеа се многу убави..имам користено повеќе производи од кој и Balea млеко за сува и оштетена коса; многу помага, јас имам виткана коса и брзо се расчешлува косата и е многу помека и прекрасно мириса :D :l::l:

12. bobby.pin

bobby.pin Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    29
    Го немам досега пробано, но знам дека нема да ме разочара.
    Презадоволна сум од производите на Балеа кои ги купував и во Германија и тука. Посебно оној спреј за осветлување коса.

13. SaraWiGGo

SaraWiGGo Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    7
    Ги користев кога бев помала,мајка ми редовно ги земаше и сега косата ми е Хипер благодарение на производите на Балеа.Совршенство! :)

14. gorde2812995

gorde2812995 Активен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Искрено никогаш не сум ги користела производите на Балеа.
    А слушам доста позитини работи за нив!
    Баш би сакала да пробам:)

15. DulceChiquita

DulceChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    300
    Користам лосион за тело и гел за туширање на Балеа, но овие производи сеуште не сум ги користела. Мислам дека овие производи се одличен подарок за секоја девојка :)

16. ivancekitty

ivancekitty Популарен член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    6.539
    Второто пакување од Балеа млекото за коса е веќе при крај :D
    Покрај тоа што ја регенерира косата најбитно од се ми е што не тежи и лепи на косата откако ќе се стави-одличен производ со ефтина цена (y)

17. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.601
    Еве за сува и оштетена коса. Многу убава маска.

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Прашање: На кој начин и принцип ќе се доделуваат производите? И кои се производи ќе бидат доделувани и во која количина?
    Пример, секој месец 5-10 примерока на кои корисници? Зошто само најактивните, нека бидат тие што навистина го имаат тој проблем....а не овде златници од уста да вадам за да добијам шампон или регенератор. Лицето одговорно за ДМ профилот на фемина, ако овој месец доделува шампони за против опаѓање на коса, нека влезе во категорија коса во соодветната тема и нека израдува 5 лица на кои навистина им треба и пример уште 5 најактивни.
    Потоа, нека има производи и за деца и за бебиња и за жени 40+, па ќе влезете во категорија за бебе/дете, па на 5 нови мамички и 5 најактивни доделете им пелени/колекција бе3бешка.
    Па во темата 40+ израдувајте ги најактивните 5, и уште други 5 кој се изјасниле со соодветен проблем, а вашиот производ навистина ќе им треба и доколку им помогне навистина ќе станат негов корисник.

Зошто пример (ќе се земам себеси за да не именувам други), ми подарувате шампон за фарбана и оштетена коса - јас ви се заблагодарувам, а јас не ја фарбам косата и немам потреба од таков шампон,....тоа автоматски е пропаднат подарок бидејќи јас ќе немам потреба и позитивен ефект од него со што ќе ме навлечете да го користам.

Целта на постот ми беше малку повеќе да го дефинирате доделувањето, начинот, асортиманот и количината на производите.
    И апел, да има производи за се, од колекции, до работи за деца, бебиња, мајки, девојки, жени и се друго. Да бидат наградувани и активните и оние на кои навистина им е потребно.

Ви благодарам. Поздрав

На eloves, calliope, XstrongerX и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Шампонче од коприва си користам. 1 лит. за 60 денари.:emo:
    Што не сум пробала во животов за мојава бушава и сува коса.Не помага бре.
    За 5 години само еднаш се шишав, а пустава расте во ширина не во должина. Како Пантиќ сум (Бог да го прости) или Бозо од цртаниот филм.
    Убаво вели @Snow-Queen сите (не генерално) се попаливте за поклон, а ни на слика немате видено производ на Белеа.

На XstrongerX му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.307
    Допаѓања:
    22.601
    Прегеска баш за тоа и се мислев за маската дали да ставам слика, одма си помислив да не е глупо да речат оваа за награди пишува. Па сигурно нема некој за еден шампон и регенератор да се степа тие се по 100 денари.

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.