Дали некоја ја има користено пената за бричење од Balea во DM market што се продаваат? Дали вреди да се купи?
Оваа конкретно не, ама скоро сите други Балеа пени за бричење сум ги пробала и секогаш си биле супер. Нежни се со кожата, самата пена фино се нанесува по кожа, мене ми се навистина супер.
После крем за бричење на Балеа кожата ми е прилично иритирана и имам чувство како да ме пече цело време. Ич не ги препорачувам овие пени за бричење.
Дали може некој ако ја користел кремата на балеа со нијацинамид или серумот да сподели искуство? или пилинзите со аха бха?
Јас ја имам оваа пена, имав направено залихи од лани не знам истата дали ја има Ама многу сум задоволна, јас ги препорачувам да ги пробаш тој гел горе го немам пробано како што видов на интернет нов производ е
Јас го имам користено овој Да, убав е, помага и прекрасно мириса. Но прочитав дека сувите шампони биле штетни за коренот на косата. Пробај со бебешка пудра пример: Јас ја користам на тој принцип што кога ќе почувствувам дека ми се мрси коренот ставам на дланката пудра и го масирам скалпот, исто така можеш директно на косата да ставиш. И не, не се познава дури и да ти е темна косата, само добро измасирај. За мрсен корен исто така ми помогнаа најефтините шампони од коприва или лук, исто така густата маска од стокомак која е исто ефтина и не ја мрсе косата а е преубава, кога имав плава коса го користев лилјаковиот шампон од ДМ исто така ефтин. Заклучив дека скапите производи не секогаш помагаат. Се надевам дека ти помогнав, доколку сакаш да ти ги сликам пиши ми порака.
Баш овој го меркав, кокос Ама ми треба за темна коса. А со пудра сум пробувала, колку и да втријам се познава на светло
Прекрасно мириса, само прскај го од далеку, и чекај 3-4 мин да постои потоа помини со рака низ косата.
Мислам дека го земав околу 150 ден пред 2 години, сега ако е поскапен до кај 180-200 најмногу. Другите ми беа многу поскапи, сега видов на ДМ Словенија е 2,90€, провери и српска страна ако има ДМ