Ок е, само така можам да го опишам. Воопшто не ми ја иритираше или сушеше кожата, ја остава мека, но од друга страна пак нема некоја активна состојка, па не гледам голема корист од него.
Balea copacabana maska za lice u aqua roll on ne vi gi preporacuvam.Od maskata celo lice mi bese crveno.Ova za oci prv pat koga go staviv me peckase mnogu,posle toa nekolku pati nemav reakcija i sega pak imam.Zavrsi vo kanta
Долго време го користам овој тоник, одличен е. Не ја иритира кожата, ја прави мека и хидрирана. Некогаш кога сум во брзање пред работа само го нанесувам тоникот на чисто лице пред да ставам шминка. Доколку имате комбинирана или сува кожа топло ви го препорачувам
Јас не бев баш задоволна, не би ја купила пак. Најзадоволна сум од Гарние со розево капаче, во Рамстор ти е поевтина од ДМ.
Ова е турбан и внатре има маска. Убава е, само не ти ја препорачувам ако имаш долга коса многу е комплицирано да го ставиш турбанот па да ја распоредиш секаде маската. Инаку ја прави косата мека и рамна како фенирана