Parfemite Bargello gi ima i vo Bitola po cena od 1200 den dobivas 3 ,1000den dobivas 2 , eden e za 600 den.Inaku tie se nalivni parfemi i dosta trajni.Jaknata mi mirisase skoro tri dena .
овие ги има и во велес во еден бутик мислам дека, еднаш ми дадоа да се прснам да пробам тестер, не се лоши и трајност имаат,
Имаат и тоа 141-Love Chloe и 151-Chloe. Споредба не можам да ти кажам од причина што никогаш не сум ги имала оригиналите. А 141-ја користев лани ама нешто не ми остави впечаток.
Пиен го имаат, баш денес го земав, ептен се израдував 500 денари, 55 мл. Идентичен е со оригиналот! Ти го препорачувам, а на баргело не сум проверила дали го имаат. Но, би требало
Здраво, дали знае некој каде се наоѓа продавницата на баргело? Два пати бев викендов во рамстор но нивниот штанд беше затворен. Изгледа како да не се повеќе таму.
Дали имате информација дали и каде има сега Bargello во Скопје? На нет ми дава дека имаат парфимерија на крај на улица Македонија, карши Lindt но таму немам најдено. Има и телефонски број кој не е активен.
Bargello го затворија. Јас бев во август на штандот во Рамстор, девојчето рече дека чистат залихи пред затварање, се беше на попуст.
Дојдете во Куманово, ние имаме нивна продавница. Инаку, пред некој ден прашав колешка со кој парфем се има намерисано мирисаше преубаво, ми рече дека од Баргело и е купен. Се шприцнав 2 3 пати, цеееел ден мирисав. А користам и оригинал парфем, за ништо не ги бива, се мислам трета класа се продава кај нас по парфимерииве. Ќе земам деновиве некој од Баргело, уште да се одлучам кој.