Да бидам доминира и да доминирам, и сето тоа наизменично, избалансирано како една борба на две различни сили оган и мраз во тој стил, секој да се бори да ја добие доминацијата над другиот. До сега само со една сум имал ваков секс, штета што заврши, оттогаш немам најдено иста или слична.
У принцип сум switch..... Сакам кога ме доминира хард кор, со врзување, наредби, понижување, плукање, плескање и шамарње, golden shower, ruined и контролиран оргазам, дури и да не ми даде да свршам ама мозокот да ми го стимулира ...... Е после ова оди payback
Многу сакам да ме доминира сакам хардкор секс и кога ме плеска по задникот додека не станам зар црвена и кога ме фаќа за врат и кога ме шамара а омилено ми е кога ке ми ги врзе рацете и неможам да контролирам
Интересна е ваква акција, само да нема траги и последици после тоа Повремено може и со променети улоги во поглед на врзувањето на рацете
Interesno e i vozbudlivo BDSM ama vo soft forma..bitno i zavisno od partner za moznost da se opustis i uzivas vo istoto
Retko se desava jas da bidam dominantna ama i zadovolstvo mi e da bidam i potcineta "dobra devojka", sakam da me vrzuva, da me lize, da me stiska, a ponekogas i da me masira po celo telo za poubavo opustanje, da me udira po zadnikot, da me kube i takoo daljee..se u odredena mera da bide ubavo a ne bolno hehe
Девојки дали има некоја апликација или веб сајт во Македонија каде може да се запознаваат луѓе и истражува таа динамика на доминантен и субмисивен а да не е Tinder или Bumble? Вие кои практикувате BDSM, каде го запознавте вашиот партнер?
Мислам дека нема такво нешто во Македонија. Едно време Валијант нудеа доминатрикс услуга. Ама мислам дека немаше секс во услугата, само доминација.
Сакам да сум роб но и господар. Но во реалноста нема ништо од тоа. Жените затворени во фантазиите а мажите срамежливи да кажат што сакаат. Радо би ми дошло едно златно туширањееееее