^Има,има.Јас го изгледав и не зажалив.Филмот е прекрасен а приказната тешко дека ќе ја сретнете во обичен филм.За глумата немам зборови,Берен е божица Само мора да напоменам и дека е тажен па може ќе пуштите некоја солза како мене. Со еден збор-Неверојатно. Го препорачувам дефинитивно на секого и го ставам на мојата листа на омилени филмови.Јас не сум гледала досега турски филм,само серииве и тоа синхронизирани.Со овој филм уште повеќе ја засакав Берен Се надевам нема да не изневери
Ја гледав првата епизода од Intikam (Одмазда) и реално да ви кажам останав без зборови, многу интересна серија каде уште во почетокот се случуваат многу работи
Јас не сум видела насмевка како нејзината Денес пак да не ја гледате последната епизода на притаени страсти
https://www.youtube.com/watch?v=rEGeD51nbIk Погледнете само после филмот во реалноста берен и киванч како се гушкаат и бацуваат и ај после кажи дека нема некоја хемија меѓу нив Сепак мислам дека по таков филм по таква страст во филмот сигурно и после филмот имале нешто дефинитивно
Од танцов само да се учи .Туку како успеале до толку убаво да го изиграат.Родени се еден за друг <333333 Песнава исто некако одговара со тематиката.Инаку песната се вика Tarrango
Ништо посебно, дури во Фатмаѓул не ми се ни допаѓа како глуми. Најубава турка актерка, најубаво што глуми, најпозната, најплатена е Tuba Büyüküstün.
^^^ Оваа да е поубава од Берен ?? No wayy....(Барем за мене Beren 100пати е поубава.. ) А и отсекогаш ме нервирала оваа Tuba Büyüküstün,незнам зошто
Eee како можешее толку да се согласиме , секогаш кога ќе ја видам по телевизијава менувам канал апсолутноо Берен е ПРЕМИЈА спрема оваа uhuuu...
Охооо која разлика берен е каде каде поубава од таа,ама воопшто не ми се свиѓа таа...Нашата берен си е најубава