Katastrofa se, mi naplatija za palto koe sto ne go dobiv pa se objasnuvam online deka palto nema, i sega gi cekam 10 dena za da gi podignat patikite bidejki brojot ne odgovara. Uste 10 dena mi mine rokot za vrakanje pa verojatno treba da idam do Skopje za da vratam
И јас да споделам ужас искуство со нив. Нарачав патики, прво доцнеа 12 дена. Кога им пишав зошто касни пратката (пред да ја добијам) три дена им требаше да ми одговорат дека нема да ја добијам или ако ми ја достават да ја добијам пратката. Нормално прашав зошто да ја одбијам. Им требаше уште три дена да одговорат дека имале проблем, канселирале нешто не можеле да ми ја наплатат. Ама јас во меѓувреме ја примив и ќе ја задржам нормално зошто платив, па и достава плус. Ама после ова искуство ќе размислам дали пак би нарачала. Само чекам уште да видам да не им текне да ми речат после три дена да ја вратам пратката
На 12ти направена нарачка дури денес на 16ти ми стигна меил демек тргнала од магацин испорачана била ,а пишува дека на 19 треба да стигне.Ем не ажурни ,несериозни.И сега баш ме интересира кога ќе стигне ,ако ме влечат 2 недели плус ич не ја подигам.Санки којзнае каква филозофија е со онлине порачките па неможат да ги средат
Мојата воопшто не стигна.Во Елс пишале забелешка дека немам кренато тел два пати и ја вратиле.Ни повик добив ни порака.
До каргото е.На 12 ја порачав ми дојде дури вчера значи на 21,и на тракингот пишуваше дека тие од Бершка е испратиле на 16 а дека каргото ја влечело таму в магацин стоела.Во мојот град си се во ред од Els.Ми ја доставија одма штом стигнала в база кај нив.Само проблемот е и многу кочат од Скопје во нивниот главен магацин.
Божее…ги исконтактира елс или им пиша на бершка? Јас неколку се обидувам да искомуницирам со нив на чат,ама ништо…
не е зошто би било секој си чека да им стигне до предвидениот датум, јас чекам три четири дена по датумот се покасно од тоа не подигам