Дали сте имале секс со превез на очите? Сте гледале на тв, сте слушале...но дали ви паднало на ум како би се чувствувале кога тоа би го направиле.. Не е ништо особено на прв поглед, ама буди јаки еротски чувства...предизвикува... Тој/таа што пробал/а знае за што зборувам Пробајте...како мало изненадување на партнерот..ставете превез на очите и опуштете се максимално... ..секако пропратна работа на превезот е фантазијата..чувства без граници..
За мене ова е нешто што предизвикува огромна сексуална возбуда. Вака го зачинивме сексуалниот живот со партнерот, неодамна, и искуството беше повеќе од фантастично. Огномет од оргазми. Сакам кога тој го носи превезот на очи, да не гледа што му правам, само да чувствува. Сакам и јас. Одлично е за промена, посебно ако ви е монотоно во сексот. Би го практикувала и понатаму.
И јас до сега не сум имала таков секс а мислам дека би било возбудливо се надевам дека во скоро време ке пробам би сакала па ќе ве известам добра идеа ми дадовте иако не сум некој тип кој сака да експериментира во сексот повеќе класика си сакам ама ова би го пробала зошто да не.
Golema i strastna vozbuda..disis dlaboko ne znaejki na koj del od tvoeto telo ke se spusti nejzinata/negovata raka ili usni..me ezi pomislata na vodenje ljuvov so prevez..ubava tema..
Невидена фантазија ми е, сум ја помислила повеќе пати , а зашто уште не сум ја реализирала ???!!! Се пуштам во акција па ке раскажам доживување
I prevez da imam,mu go znam sekoj cekor vo "predstavata"Taka da ne bi probala bidejki znam deka ke se razocaram i iznerviram.