Фала Мишел иначе за кожата во Т зоната ми е мрсна а на образите ми е нормална значи сува кожа немам, но јас и онака сега користам ББ крема на гарниер само во Т зоната и ако ја користам оваа пудра ќе ставам само на Т зоната (сметам дека нема потреба на образите само ќе ми изгледа како торта лицето за џабе)
Од пред некое време сменета е амбалажата на мојата пудра. Наместо пластично шишенце, сега е стаклено. Порано ако ви текнува со самото користење на пудрата се створаше вакум и целата пудра се искористуваше. Сега со стакленото шишенце го нема тој вакум и пудрата останува, по ѕидовите од шишенцето. Што се лисици бе, за побрзо и повеќе да се трошат, ја смениле амбалажата. Порано купував два пати годишно пудра, а сега, за неполни 3 месеци, до пола ми е потрошено.
Да, во Космо се намалени, а видов дека и во Шатци имаат намаление на пудрите на Буржоа, само не знам дали е исто 20% како во Космо
Редовната цена ѝ е 830 денари, но моментално е на акција во Космо и мислам дека е 600 и некој денар. Во Шатци е 615 и ќе да е исто како во Космо како што ми изгледа. Во секој случај намалена е, јас утре одам да се натоварам.
Секаде се намелени пудрите за 25%. Healthy Mix e 790 ден (намалена е на 590), 123 Perfect и Healthy Mix Serum сe 820 (намалена е 615), Flower Perfection i BB cream се 850 ден (намалени на 638 ден).
^^ koritsaki Primer или на нашки кажано подлога за пудра. Овој на сликата конкретно е за мрсна кожа. Овие Happy Light се најнова колекција. Коректор за сите типови кожа, два посебни прајмери еден за нормална до сува, другиот за нормална до мрсна и пудрата Happy Light е за сува кожа.
Дали има некој искуство со бронзерот? Го има некаде кај нас во продажба? Јас случајно го сретнав на интернет, по цена од 800ден. Спојлер Loose Bronzing Powder - Voile de Soleil Dore 16g/0.56oz Provides a sun-kissed summer radiance Formulated with an active suntan prolonging agent to preserve the beauty of natural tan Comes with an integrated mirror & puff applicator Fits perfectly into a handbag for on-the-go use anywhere & anytime
Од Happy Light линијата кај нас е пристигнат само коректорот. Инаку оваа пудра по своите карактеристики е многу слична на Хелти Микс пудрата
Може некој ќе го интересира Он топик : До сега немам користено ниту еден производ од Bourjois,ама осеќам дека ќе и дадам шанса на пудрава деновиве