Дали има производи на Bourjois во аптеките? Освен Космо, Шатци, Еликсир, Дм каде има? Некоја локална парфимерија во Ск?
Во Скопје освен во ланците целото портфолио го има во парфимерија Ри-Ма во Бисер, и дел од производите во парфимериите Џоана во Драчево, една парфимерија во Лептокарија (никако не ми текнува сега како се вика) и во Стара чаршија карши стоковната куќа.
Не ми е јасно зошто во Шатци редовно има попусти на Bourjois а во Анабела еднаш на сто години, што е муабетот
Долку Цц кремата е на попуст во Сити мол во некоја од парфимериите по повод Late night shopping , информирајте ме плис
@ванилала Во Cosmo City Mall сите производи на Bourjois ќе бидат со 30% попуст 3 дена, од утре до недела.
Да се надоврзам за пудрата камена на Air mat , прееска ја видов во Еликсир ја донеле , ако некоја ја купи нека пише ја пробав првата и втората нијанса и добра ми се виде , покривноста е добра , е сега незнам како стои на лице кога се работи за Буржуа секогаш сакам да пробам некој нов производ , омилен drugstore бренд ми е
Не знам која од вас ја бараше ББ-кремата Хелти Микс, но да знаете дека во Еликсир е намалена 30% до 16-ти јуни. Имаа објавено пост.