1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Brainster - искуство и мислење

Дискусија во 'Образование' започната од злоба, 6 јуни 2020.

1. mqueen

mqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2021
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    А ако го земам курсот од Udemy за човечки ресурси дали би го ценеле при вработување?

2. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.248
    Допаѓања:
    13.889
    Зошто толкаво незадовилство? Гледам отвориле и факултет 3 години и ме интересира искуство. Близок мој сака да запише...

3. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.593
    Допаѓања:
    18.764

Ветуваат брда и долини и во просек еден до двајца вработуваат и тоа ако сами си најдат работа, и после овие ко препорака, како и да е чиста нула им е тоа со вработувањето. :)

4. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.248
    Допаѓања:
    13.889
    Okay за вработувањето...дали наставата е добра дали е практиката добра? Дали се учи? Збора за факултетот не за академиите?

5. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.593
    Допаѓања:
    18.764

Ne znam za fakultet laj mene nastavata bese dobra iako nekolku moduli bea samo e ova se raboti na ova i tolku, nemaa vreme, poso ispolbeti bea casojte. :)

6. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    2.859
    Допаѓања:
    4.622
    Ако сака да научи ќе научи секаде. Јас на факултет кој нема објавено наставен кадар не би се запишала. Што е разликата помеѓу наставата и практиката во однос на курсевите (по нивно академии), нека се распрашаат. Ако е заради формално образование и диплома тогаш барем нека биде од инситуција како ФИНКИ и тие се 3 години. Затоа што знаењето може да го стекне и со курсевите („академии“), а се сигурно поевтини.

7. mirisenamore

mirisenamore Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2023
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Zdravo, bi sakala da mi kazete iskustvo za akademijata za digitalen marketing na Brainster? nastava, obvrski, proekti, predavaci i slicno

8. Nuny

Nuny Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    183
    Може ли помош и за мене? И јас разбирам нешто од овие работи... Посебно Микрософт ги знам и во сон....