Зошто толкаво незадовилство? Гледам отвориле и факултет 3 години и ме интересира искуство. Близок мој сака да запише...
Ветуваат брда и долини и во просек еден до двајца вработуваат и тоа ако сами си најдат работа, и после овие ко препорака, како и да е чиста нула им е тоа со вработувањето.
Okay за вработувањето...дали наставата е добра дали е практиката добра? Дали се учи? Збора за факултетот не за академиите?
Ne znam za fakultet laj mene nastavata bese dobra iako nekolku moduli bea samo e ova se raboti na ova i tolku, nemaa vreme, poso ispolbeti bea casojte.
Ако сака да научи ќе научи секаде. Јас на факултет кој нема објавено наставен кадар не би се запишала. Што е разликата помеѓу наставата и практиката во однос на курсевите (по нивно академии), нека се распрашаат. Ако е заради формално образование и диплома тогаш барем нека биде од инситуција како ФИНКИ и тие се 3 години. Затоа што знаењето може да го стекне и со курсевите („академии“), а се сигурно поевтини.
Zdravo, bi sakala da mi kazete iskustvo za akademijata za digitalen marketing na Brainster? nastava, obvrski, proekti, predavaci i slicno
Може ли помош и за мене? И јас разбирам нешто од овие работи... Посебно Микрософт ги знам и во сон....